Bliv medlem af Norway-Denmark Official Supporters Club Manchester City

Foreningen blev stiftet i Norge af Nils Martinsen tilbage i 1974. Vi er en af ca. 80 forskellige grene (branches) af den officielle supporterklub - OSC i Manchester - denne blev grundlagt i 1949 i Manchester. I OSC er den Skandinaviske gren den største med sine ca. 2500 medlemmer (sæson 2021/22)

Her i Danmark udgør vi dog blot godt 200 medlemmer (tal fra 2022/23). Vi har i Danmark en bestyrelse, som arbejder under nedfældede vedtægter:

Bestyrelse/vedtægter

Det koster 300 kroner pr. sæson at være medlem. For de penge modtager du vores norsk/dansk/ svenske medlemsblad, Scandinavian True Blue, der udkommer 5 gange om året. 

Skal du opleve City "live" er vi også behjælpelige med at skaffe vores medlemmer billetter. Du kan på dette link læse hvordan vores billetkøbs-system fungerer:

---> Billetkøb igennem Supporterklubben

Du får også et medlemskort.. Dette medlemskort giver op til 20 % rabat på stadion-rundvisning på Etihad. Rundvisningen skal pre-bookes online. - Når du så ankommer fremviser du medlemskortet i billetlugen. Du kan også booke turen online på 2. etage i Souvenirbutikken, hvilket vi anbefaler.

Som medlem af Supporterklubben støtter man også Manchester City F.C's velgørenhed-sprogram, der har til formål at give oplevelser og indhold i tilværelsen til socialt udstødte i Manchester området. Vi støtter også fodboldprojektet i afrikanske Sierra Leone - "Manchester City Sierra Leone" hedder projektet.

For at melde dig ind i Norway-Denmark Manchester City Supporters klub, skal du benytte dig af nedenstående link:

INDMELDELSESLINK

Når vi har registreret dit udfyldte indmeldelses-skema indbetaling (se information herunder) så bliver du aktiveret som bruger til ManchesterCity.No, (vores primære og officielle hjemmeside) herunder adgang til billetkøb.

Betalings-information 

Mobile Pay : 788 672 

ELLER

Bankoverførsel:

Danske Bank Reg: 3408, konto: 3656494409.

Supporternummer

SVÆRT VIGTIGT: Alle medlemmer af den Norway-Denmark Manchester City Supporterklub skal have oprettet et log ind hos mancity.com med et såkaldt officielt supporternummer, der er knyttet til Branch Norway-Denmark. Det skal man have for at kunne købe billetter til City -kampe. Du kan på dette link læse om hvordan du gør.

Det er særlig vigtigt at have Supporternummer i forbindelse med at købe/ansøge om kampbilletter. N.B: Familiemedlemmer skal også have Supporternummer