Nyt for sæson 2021/22 er, at alle medlemmer af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub skal have oprettet et log ind hos mancity.com med et officielt supporternummer for at kunne købe billetter til City -kampe og stadig være medlem af supporterklubben i England. Læs her, hvad du skal gøre for at knytte dit medlemskab op med Mancity.com

Ændringen påvirker ikke dit medlemskab af Scandinavian Supporters 'Club (som er en officiel afdeling af Citys verdensomspændende supporterklub med hovedsæde i Manchester). Men for at fortsætte med at være berettiget til at købe billetter til Citys kampe, så skal du også have oprettet en profil på mancity.com, som er knyttet til vores afdeling (Skandinavien). Vi opfordrer alle medlemmer til at gøre dette hurtigst muligt.

Denne guide viser dig, hvordan du får et officielt Manchester City -supporternummer. Ved at have et officielt supporternummer er man også medlem af Manchester Citys supporterklub i England - og får adgang til eksklusivt indhold.

1.Log ind eller registrer dig

Gå til login.mancity.com og vælg enten fanen "Log ind" eller "Registrer". Bemærk, at dette ikke er Supporterklubbens side, men fodboldklubbens egen side. Du kan dog allerede være registreret her, hvis du tidligere har oprettet en konto, fx i forbindelse med køb af en billet, køb i netbutikken, som du har registreret på Citys mobilapp, eller om du har oprettet en konto for at have adgang til streamingtjenesten City + etc. Cityzens- og/eller sæsonkort -kundenummer er også gyldige numre.

Kontroller derfor først, om du kan logge ind på en eksisterende konto. Det er den samme e -mail -adresse og adgangskode, som du bruger på alle City-tjenester.

Hvis du ikke allerede har en konto, skal du oprette en ny konto ved at gå til fanen "Registrer". Her kan du enten registrere dig ved hjælp af en e -mail -adresse, eller du kan bruge din Facebook-, Google- eller Amazon -konto til at registrere dig.

Hvis du allerede har en konto, men har problemer med at logge ind med din e-mail-adresse, skal du kontakte Citys supporttjeneste på mancity@mancity.com, hvor du angiver dit fulde navn, supporternummer, e-mail-adresse og det problem, du har. Det er sandsynligt, at du bare skal nulstille din adgangskode. Opret ikke en ny konto, og prøv ikke at logge ind via et af de sociale medier.

Hvis du ikke kender din e -mail -adresse, er det også muligt at logge ind med dit officielle supporternummer. Bemærk, at du først vil se en fejlmeddelelse. Klik derefter på "Log ind med supporternummer".

2. Registrer personlige oplysninger og find supporternummer

Gå til profile.mancity.com for at registrere personlige oplysninger, hvis dette ikke allerede er gjort. Under fanen «Dine oplysninger» vil du i feltet «Om dig» også se, hvad der er dit supporternummer (se rød cirkel på billedet).

3. Vælg "Scandinavia" som branch og forny medlemskab

Det er vigtigt, at du linker din konto til vores branch: Skandinavien. Gå til profile.mancity.com og vælg fanen "Supporterklubber". Her vælger du "Skandinavien" som filial. Du har derefter valget om at forny medlemskabet, hvilket du gør ved at klikke på "Forny". Du er derefter et officielt medlem i denne sæson. Bemærk, at du skal forny medlemskabet hver sæson ved at gå ind og klikke på "Forny" igen.

Efter at have klikket på "Forny", modtager du en e -mail, der bekræfter, at du har ansøgt om at blive medlem, og derefter en ny e -mail, efter at ansøgningen er blevet accepteret. Bemærk, at disse e -mails kan ende i din junk mail.

4. Hvordan registreres børn under 13 år?

Børn under 13 år eller derunder kan ikke selv registrere sig. Forældre eller værger skal logge ind og gå til tickets.mancity.com. Klik på "Min konto" øverst til højre. I boksen «Mine venner & familie» (se rød cirkel på billedet) klikker man på linket «Administrer mine relationer» og derefter på knappen «Opret et forhold». Hvis personen ikke allerede har en konto på mancity.com, skal du klikke på "Nej" på spørgsmålet om, hvorvidt der er en eksisterende konto. Dette giver mulighed for at oprette en konto for børn, der er 13 år eller yngre. Bemærk, at personer over 13 år skal oprette deres egen konto.

5. Registrer dit supporternummer på ManchesterCity.no

For at gøre arbejdet nemmere for os i Supporterkubben beder vi dig registrere dit officielle supporternummer i vores medlemsdatabase på ManchesterCity.no. Det gælder både hovedmedlemmer og familiemedlemmer. Log ind på din konto på ManchesterCity.no, vælg "Profil" og derefter "Skift medlemsinformation". Indtast dit officielle supporternummer nederst, inden du klikker på «Opdater profil».

Driller det alligevel stadig, så er du velkommen til at kontakte Lars Pinderup på E-mail: Pinderup@mail.tele.dk

P.S Adgang til eksklusivt indhold!

Ved at logge ind på mancity.com får du adgang til eksklusivt indhold. På Cityzens.mancity.com er der regelmæssigt konkurrencer, hvor du kan vinde præmier, deltage i meningsmålinger, mulighed for at indsende spørgsmål til spillere osv.

Under fanen "Dine præferencer" på din profil på mancity.com kan du vælge, om du vil at modtage en e -mail, hver gang der indsendes nyt Cityzens -indhold. Du har også adgang til shop.mancity.com, Citys officielle online butik, hvor du kan købe supportereffekter.

Et abonnement på City +, der giver dig adgang til eksklusivt indhold fra Citys streamingtjeneste, anbefales også. Dette koster 1,99 £ om måneden.