Information om billetkøb igennem Supporterklubben

Supportere af Manchester City kan med et medlemskab af vores officielle Supporterklub bestille billetter til Citys hjemmekampe gennem os. Fristen for at bestille til kampene på Etihad i Premier League regi er normalt senest 7 uger før kampen spilles. Selvfølgelig er der noget kortere frist i de forskellige cup-kampe. Bemærk, at kampe kan blive flyttet af TV. 

Vi har omkring 75 sæsonbilletter til rådighed. Disse udlejes til medlemmer af Supporterklubben til en fordelagtig pris. Husk, at et familiemedlemskab giver samme rettigheder til billetter, som et almindeligt medlemskab. Læs om familiemedlemskab her.

De  ca.75 sæsonkort vi administrerer gør det også muligt for os at købe løs-salgsbilletter på stadion, så vi ofte har over 100 medlemmer afsted til kamp i Manchester.

Ved hjemmekampene får du en mail med bekræftelse af billetten med et overblik/ instruktion om hvor du skal sidde. Derudover får du information om et evt. program i Manchester. Denne info sendes ud via mail ca. en uge før kampen.
Hvis I rejser flere sammen, forsøger vi selvfølgelig at tilpasse så meget som muligt, så I kommer til at sidde sammen. Vi splitter ALDRIG børn fra voksne.

Centralt for det hele er vores lokale pub i Manchester, Mother Macs. Dette er stedet, hvor du afhenter de billetter, du har bestilt. Billetterne til hjemmebane udleveres her på kampdagen af vores kontaktperson. Typisk kan billetterne afhentes 3-4 timer før kick off.

Mother Macs er placeret i en baggade, men alligevel centralt ved Piccadilly Gardens i downtown Manchester. Der er en bus eller sporvogn lige til ETIHAD derfra - lige udenfor pubben.

Man kan også gå. Sådan en spadseretur et tager cirka en halv time. Selvfølgelig kan du også tage en taxa til en relativt billig sum. Det kan godt betale sig, hvis man er 3-4 stykker.

BILLETPRISER i Danske Kroner sæson 2019/20:
KAMPE på ETIHAD 450 - 500 kroner stk. dog med undtagelse af Spurs, Chelsea Liverpool, Arsenal og Manchester United. Her er prisen ca. 750 kroner. Her følger vi Manchester Citys egen politik om differentierede billetpriser.

Vi understreger, at vores ordning er godkendt af Manchester City. Derfor tager vi ikke store ekstra gebyrer på billetter, som man kan opleve, at nogle rejsebureauer gør.

Det er dog vigtigt at fortælle, at de sæsonkort, som vi har tilgang til, er ejet af enkeltpersoner, som stiller dem til rådighed for os, når de ikke selv skal bruge dem. Man vil derfor opleve, at prisen kan være en anelse over pålydende værdi, da de sæsonkort, som vi har tilgang til, ikke er i brug til alle kampe. Hverken ejerne af sæsonkort eller Supporterklubben skal tabe penge på denne service, og da målet er, at det skal gå i nul økonomisk, kommer der som oftest en lille ekstra udgift på at låne sæsonkort.

Udover det, er vores mange rejsende også en garant for, at vi kan blive ved med at skaffe billetter til de store kampe.

Udebanekampe
Vi har desværre kun adgang til ganske få billetter til udekampe, idet City opererer med et loyalitetsprogram, hvor man optjener points pr. kampe, som man er til stede til. Det pointtal har efterhånden nået et niveau, hvor vi som skandinaviske supportere har svært ved at være med. De fleste udekampe har vi dog en lille håndfuld billetter til, men der er enkelte stadions, hvor det er umuligt for os at hjælpe.
Til Champions League ude har vi adgang til ca. 5 billetter.

For at søge om billetter til Citys udekampe, skal du være sæsonkortholder eller som minimum have været medlem af supporterklubben i en årrække samt benyttet vores billetkøbs-system tidligere

N.B: Frist for bestilling af udekampe er 8 uger

Find vores bestillingsside til billetter på den officielle norske Manchester City side - LIGE HER

Skulle du have nogle spørgsmål, så kontakt gerne den danske kontaktperson, Morten Olesen på Cityfan@live.dk

SLUTTELIGT: Vi har en bøn i forbindelse med bestilling af fodbold-billetter:

Når du bestiller, så betragtes det som en bindende tilmelding. For hver gang der tikker en bestilling ind, sætter du os i arbejde. Derfor er det træls, når vi oplever, at medlemmer springer fra med en begrundelse som for eksempel, at man alligevel ikke kunne få fri fra arbejde, eller pludselig skal til familiefest.

Så inden du bestiller: Få nu afklaret. at du har fået fri fra job/skole, at tante Erna ikke runder 75  - eller hvad der nu ellers kunne opstå af forhindringer for, at du kan tage afsted.

DOG: Bliver den kamp, som du har bestilt billet til, flyttet, således at du ikke har mulighed for at rejse, refunderer vi gerne din billet. Følg selv lige med på den kant. Dette scenarie er der mest fare for i forårs-månederne, hvor City kan være involveret i flere turneringer, som kan medføre kamp-flytninger med kortere varsel. Sædvanligvis varsler TV kampflytninger 5-7 uger før de skal spilles, men i foråret med et pakket program, der muligvis indeholder omkampe, kan alt ske. 

Herunder en demo video om hvordan billetafhentning foregår. Den har nogle år på bagen, men det er stadig i det store hele sådan det foregår.