Vi er den officielle Skandinaviske Fanklub til Manchester City F.C!

Foreningen blev stiftet af Nils Martinsen tilbage i 1974. Vi er en af ca. 80 forskellige grene (branches) af den officielle supporterklub - OSC i Manchester - denne blev grundlagt i 1949.

Det koster 300 kroner pr. sæson at være medlem. For de penge modtager du vores medlemsblad, Scandinavian True Blue, der udkommer fem gange om året. 

Skal du opleve City "live" er vi også behjælpelige med at skaffe vores medlemmer billetter via vores billetkøbssystem.

Du får også et medlemskort som bevis på dit medlemsskab. Dette medlemskort giver 20 % rabat på stadion-rundvisning på Etihad, hvis du skulle komme forbi derovre. Rundvisningen skal pre-bookes online - Gør det her - Når du så ankommer fremviser du medlemskortet i billetlugen. Du kan også booke turen online på 2. etage i Souvenirbutikken, hvilket vi anbefaler!

Når man er medlem af Supporterklubben støtter man også Manchester City F.C's velgørenhedsprogram der har til formål at give oplevelser og indhold i tilværelsen til socialt udstødte i Manchester området.

Familiemedlem: Er i så dygtige/heldige at være flere Cityfans i samme husstand, kan man få medlemskab for 100 kroner ekstra pr. person. Disse medlemmer har samme rettigheder som "hovedmedlemmet", men modtager dog ikke eget medlemsblad. Så må I dele det der kommer - hvis I kan.

Vil du vide mere om Fanklubben, så kontakt os via formularen herunder

Betalingsinformation
Danske Bank Reg: 3408, konto: 3656494409.

Husk at give besked til Morten på cityfan(a)live.dk når du har betalt. Han skal bruge din adresse, så du kan modtage blade samt medlemskort. Det er også vigtigt at du opgiver din fødselsdato - Ikke CPR - bare fødselsdato

Indmelding!
Fødselsdato: