Bliv medlem af den Skandinaviske Supporterklub til Manchester City

For at melde dig ind i den Skandinaviske Manchester City Supporter klub, skal du benytte dig af nedenstående link:

INDMELDELSESLINK

Når vi har registreret dit udfyldte indmeldelses-skema indbetaling (se information herunder) så bliver du aktiveret som bruger til ManchesterCity.No, (vores primære og officielle hjemmeside) herunder adgang til billetkøb.

Betalings-information 

Mobile Pay : 788 672 

ELLER

Bankoverførsel:

Danske Bank Reg: 3408, konto: 3656494409.

Lidt om foreningen

Foreningen blev stiftet i Norge af Nils Martinsen tilbage i 1974. Vi er en af ca. 80 forskellige grene (branches) af den officielle supporterklub - OSC i Manchester - denne blev grundlagt i 1949 i Manchester. I OSC er den Skandinaviske gren den største med sine ca. 2500 medlemmer (sæson 2021/22)

Her i Danmark udgør vi dog blot godt 200 medlemmer (tal fra 2021/22). Vi har i Danmark en bestyrelse, som arbejder under nedfældede vedtægter:

Bestyrelse/vedtægter

Det koster 300 kroner pr. sæson at være medlem. For de penge modtager du vores norsk/dansk/ svenske medlemsblad, Scandinavian True Blue, der udkommer 5 gange om året. 

Skal du opleve City "live" er vi også behjælpelige med at skaffe vores medlemmer billetter. Du kan på dette link læse hvordan vores billetkøbs-system fungerer:

---> Billetkøb igennem Supporterklubben

Du får også et medlemskort.. Dette medlemskort giver op til 20 % rabat på stadion-rundvisning på Etihad. Rundvisningen skal pre-bookes online - Gør det her - Når du så ankommer fremviser du medlemskortet i billetlugen. Du kan også booke turen online på 2. etage i Souvenirbutikken, hvilket vi anbefaler.

Som medlem af Supporterklubben støtter man også Manchester City F.C's velgørenhed-sprogram, der har til formål at give oplevelser og indhold i tilværelsen til socialt udstødte i Manchester området. Vi støtter også fodboldprojektet i afrikanske Sierra Leone - "Manchester City Sierra Leone" hedder projektet.

Supporternummer

SVÆRT VIGTIGT: Nyt fra sæson 2021/22 er, at alle medlemmer af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub skal have oprettet et log ind hos mancity.com med et såkaldt officielt supporternummer, der er knyttet til Branch Scandinavia. Det skal man have for at kunne købe billetter til City -kampe. Du kan på dette link læse om hvordan du gør.

Det er særlig vigtigt at have Supporternummer i forbindelse med at købe/ansøge om kampbilletter. N.B: Familiemedlemmer skal også have Supporternummer