Vi er den officielle Skandinaviske Fanklub til Manchester City F.C

Foreningen blev stiftet i Norge af Nils Martinsen tilbage i 1974. Vi er en af ca. 80 forskellige grene (branches) af den officielle supporterklub - OSC i Manchester - denne blev grundlagt i 1949 i Manchester.

I OSC er den Skandinaviske gren den største med sine næsten 2500 medlemmer (sæson 2021/22)

Her i Danmark udgør vi dog blot ca. 200 kontingentbetalende medlemmer (tal fra 2021). Vi har i Danmark en bestyrelse, som arbejder under nedfældede vedtægter- Det kan du læse om her

Bestyrelse/vedtægter

Det koster 300 kroner pr. sæson at være medlem. For de penge modtager du vores medlemsblad, Scandinavian True Blue, der udkommer fem gange om året. Bladet har vundet priser for sit unikke indhold. 

Skal du opleve City "live" er vi også behjælpelige med at skaffe vores medlemmer billetter via vores billetkøbssystem. Du kan på dette link læse hvordan vores billetkøbs-system fungerer:

---> Billetkøb igennem Supporterklubben

Du får også et medlemskort som bevis på dit medlemskab. Dette medlemskort giver 20 % rabat på stadion-rundvisning på Etihad, hvis du skulle komme forbi derovre. Rundvisningen skal pre-bookes online - Gør det her - Når du så ankommer fremviser du medlemskortet i billetlugen. Du kan også booke turen online på 2. etage i Souvenirbutikken, hvilket vi anbefaler.

Når man er medlem af Supporterklubben støtter man også Manchester City F.C's velgørenhed-sprogram, der har til formål at give oplevelser og indhold i tilværelsen til socialt udstødte i Manchester området.

Familiemedlem: Er I så dygtige/heldige at være flere Cityfans i samme husstand, kan man få medlemskab for 100 kroner ekstra pr. person. Disse medlemmer har samme rettigheder som "hovedmedlemmet", men modtager dog ikke eget medlemsblad. Så må I dele det der kommer - hvis I kan.

Supporternummer

SVÆRT VIGTIGT: Nyt fra sæson 2021/22 er, at alle medlemmer af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub skal have oprettet et log ind hos mancity.com med et såkaldt officielt supporternummer, der er knyttet til Branch Scandinavia. Det skal man have for at kunne købe billetter til City -kampe. Du kan på dette link læse om hvordan du gør.

Det er særlig vigtigt at have Supporternummer i forbindelse med at købe/ansøge om kampbilletter. N.B: Familiemedlemmer skal også have Supporternummer

Betalingsinformation

Mobile Pay : 788 672 

ELLER

Bankoverførsel:

Danske Bank Reg: 3408, konto: 3656494409.

Husk at give besked til Morten på cityfan(a)live.dk når du har betalt. Han skal bruge din adresse, så du kan modtage blade samt medlemskort. Det er også vigtigt at du opgiver din fødselsdato - Ikke CPR - bare fødselsdato

Indmelding!
Fødselsdato: