Vi er den officielle Skandinaviske Fanklub til Manchester City F.C!

​Foreningen blev stiftet af Nils Martinsen tilbage i 1974. Vi er en af ca. 80 forskellige grene (branches) af den officielle supporterklub - OSC i Manchester - denne blev grundlagt i 1949.

Det koster 300 kroner pr. sæson at være medlem. For de penge modtager du vores medlemsblad, Scandinavian True Blue, der udkommer femgange om året. Du får også et medlemskort som bevis på dit medlemsskab. Skulle du have lyst til at opleve City "live" er vi også behjælpelige med at skaffe billetter via vore billetkøbssystem.

Når man er medlem af Fanklubben støtter man også Manchester City F.C's velgørenhedsprogram der har til formål at give oplevelser og indhold i tilværelsen til socialt udstøtte i Manchester området.

Familiemedlem: Er i så dygtige/heldige at være flere Cityfans i samme husstand, kan man få medlemskab for 100 kroner ekstra pr. person. Disse medlemmer har samme rettigheder som "hovedmedlemmet", men modtager dog ikke eget medlemsblad. Så må I dele det der kommer - hvis I kan.

Vil du vide mere om Fanklubben, så kontakt os via formularen herunder

Betalingsinformation
Danske Bank Reg: 3408, konto: 3656494409.

Husk at give besked til Morten på cityfan(a)live.dk når du har betalt. Han skal bruge din adresse, så du kan modtage blade samt medlemskort. Det er også vigtigt at du opgiver din fødselsdato - Ikke CPR - bare fødselsdato

Indmelding!
Fødselsdato: