For et stykke tid siden udskrev vi en medlems-konkurrence om den nyeste Citytrøje - nu har vi endelig (lidt forsinket) fundet en vinder.

Det bliver Christoffer Schiøtt fra Slagelse - tillykke med det. Christoffer har fået besked. 

Konkurrencen gik primært ud på at fortælle os hvad I synes, at vi skal gøre mere ud af i Supporterklubben.

Der kom mange gode svar - og fælles for dem var, at stort set alle efterlyste flere medlems-aktiviteter. Mestendels i form af konkurrencer, fællesture til Manchester, samt flere møder ude på Sports-pubberne i det ganske danske land.

Disse ønsker skal vi nok prøve at efterkomme. Det er vigtigt, at vores medlemmer føler, at de er blevet en del af et fællesskab, når de har meldt sig ind. Det skal ikke bare være billetformidling, STB og et medlemskort.

Der er allerede nu taget flere initiativer til, at det skal være sjovere at være medlem af Den Skandinaviske Manchester City Supporter Club. Lige nu kører der for eksempel en Tipskonkurrence på vores "moderside" ManchesterCity.no, hvor du kan vinde en rejse til Manchester. 

Senere på sæsonen vil jeg forsøge at sætte noget mere City-gear på spil i en ny medlemskonkurrence. 

Foranlediget af ønskerne om mere for kontingent-betalende medlemmer, har jeg oprettet en Privat Facebookgruppe, som alle DANSKE medlemmer af Supporterklubben kan anmode om at blive en del af. Gruppen hedder Manchester City Supporters Club - Members Only - find den HER

I den gruppe er det muligt, at arrangere de Fællesture, som nogle efterlyser. Det er jo sådan set bare, at bestille billet til den samme kamp, og så aftale at mødes derovre. Så kan man jo gøre det ud af det, som man synes. Ret simpelt :)

Har man ikke facebook, må man gerne sende en mail til mig i stedet for. Så skal jeg nok formidle/efterlyse en kontakt - Cityfan@live.dk - hvis der er interesse for fællesture. Ellers er man også velkommen til at hægte sig på de "officielle" Supporterklub-ture, som du kan læse om på ManchesterCity.no, Der er gang i den, og der er ofte arrangeret en masse fede ting. For eksempel deltog jeg sammen med et par andre danske medlemmer i denne legendariske tur i januar.
Lige nu er der planer om officielle Supporterklub-fællesture til Brighton-kampen allerede i September, samt Aston Villa den 26.10. Der bliver garanteret gang i den! 

Slutteligt efterspørger I også flere aktiviteter ude "i byen", når City er på TV. Der er jo kommet en officiel dansk City pub i København, The Shamrock Inn. Man behøver jo ikke være en del af den officielle Supporterklub for at komme der, det er et tiltag, som kommer alle Cityfans til gode - men så kan medlemmerne jo forsøge, at slå et godt slag for os, til de danske City-gutter der endnu ikke har meldt sig ind :)
I Århus er pendanten til Shamrock, The Golden Lion. 

Til allersidst vil jeg gerne sige tak til alle deltagere i konkurrencen. Det er rart at I bakker op. Og skulle I have flere gode foreslag, modtages de stadig. 

Tillykke til Christoffer med hans nye trøje!