For nyligt kørte vi på vores Twitterkonto en Manchester City Quiz, hvor vi hver dag i 10 dage stillede 1 nyt spørgsmål om klubben over alle klubber.
Det kom der, hvis vi selv skal sige det, en sjov og anderledes quiz ud af, da vi forsøgte at udforme spørgsmålene således, at man ikke bare lige kunne google svaret.
Så sværhedsgraden er løftet en del i forhold til gennemsnittet!

Ikke ret mange følger os på Twitter, og vi er nok heller ikke så aktive derinde som man kunne ønske, men det er en anden sag. Pointen er, at jeg synes, at den skulle deles med jer derude, som ikke er på Twitter. Derfor er den nu lgt på vores hjemmeside.

Skulle I have lyst til byde ind med svar - så brug "Facebook kommentarfeltet herunder - eller alternativt send mig en mail på cityfan@live.dk.

Håber I vil lege med, selv om du ikke kan vinde noget.

Spørgsmål 1

Hvorfor blev Maine Road opkaldt efter en amerikansk stat, når ingen andre gader i kvarteret omkring Citys gamle stadion har US- statsnavne?

Spørgsmål 2

Manchester City har besøgt Danmark flere gange. Men i hvilket år kom de lyseblå første gang til vores lille land  - Og hvem spillede de imod?

Spørgsmål 3

Norske spillere i Manchester City! Alle ved vel, at landstræner Aage Hareide og Alf Inge Håland har spillet for de Lyseblå. Men kan du nævne flere norske spillere, der har spillet kampe for Citys 1. hold?

Spørgsmål 4

Wembley åbnede i 1923, og første gang City spillede der var i 1926 F.A cup finalen imod Bolton, hvor de tabte 0-1. Siden er det dog blevet til mange kampe på fodboldens Mekka, med flere sejre.

Men hvor mange gange IALT har City optrådt på Wembley (1923-2020)?

Spørgsmål 5

Sergio Agüero 254 mål i 368 kampe. Alle tiders topscorer for City. Kan du nævne de 3 klubber som han har scoret flest mål imod ?

Spørgsmål 6

Nævn et engelsk - og nuværende ligahold (altså en klub som pt. befinder sig i en af de 4 øverste divisioner) , som Manchester City aldrig har vundet over i en ligakamp, trods de har haft muligheden?

Spørgsmål 7

Andre talenter: Zinchencko og Otamendi er spillere i Citys trup, som faktisk kunne have levet af noget andet i dag indenfor "underholdnings-industrien"

Ved du hvilke andre talenter, som henholdsvis ukraineren og argentineren er i besiddelse af, og faktisk så gode til.at de kunne valgt det som levevej?

Spørgsmål 8

"Hvem er jeg quizzen":

 • Jeg er født i 1978
 • Jeg er ikke britisk, men fra Europa
 • Jeg er angriber
 • Jeg spillede 19 kampe fra start i City i 00'erne (29 ialt)
 • Jeg scorede 6 mål

Spørgsmål 9

Sæt manglende navne på top 10 listen over Cityspillere med flest A-landskampe For England imens de har været i stald hos Man City


 1. 2. Colin Bell 
  3.
  4.
  5. Dave Watson 
  6.
  7. Francis Lee
  8. Gareth Barry
  9. Joleon Lescott
  10.

Tip: Alle 4 er fra 2010'erne

Spørgsmål 10

Riyadh Mahrez er fra Algeriet. Kan du nævne to andre spillere fra det nordafrikanske land, som har haft den ære at trække i den lyseblå trøje?


Er du med så langt? Så byd ind i Facebook kommentarfelterne herunder- Helt under "Relaterede Indlæg" rubrikken.

(Alternativt -  send mig en mail)