Det er efterhånden ved at være en god tradition, at vi Cityfans stiller med et hold til Fancuppen, en 7 mands fodbold-turnering, der hvert år afvikles mellem fanklubber af udenlandske fodboldklubber. Så selvfølgelig er vi også med i år, når der i Vanløse Idrætspark fløjtes op til 2019 udgaven.

Derfor skal vi have samlet et hold af danske Manchester City fans, der på denne ret så store "fan-dag" vil vise, at vi rent faktisk findes - og samtidig vil holde den Lyseblå fane stolt og højt. 

Vi stiller ikke krav om niveau, køn eller alder, men det skal siges, at langt de fleste deltagere i stævnet er voksne mænd. 

Der er pt. plads til 9 spillere, så er du interesseret i at spille for os - og kan afsætte hele LØRDAG DEN 3. AUGUST fra klokken 9.45 til ca. 17.00 så er du meget velkommen til at tilmelde dig til Morten via mail Mail-adressen:

cityfan@live.dk

Det koster gratis at spille for os, da Supporterklubben har betalt tilmeldingsgebyret til Fancuppen.
Kun seriøse henvendelser, tak!

Vi opererer med først til mølle princippet

Information om Fancuppen

  • Sted: Vanløse Idrætspark
  • Tid : Lørdag den 3. august fra 9.45 til ca. 17.00
  • Underlag: Kunstgræs
  • Du skal selv sørge for spilletøj, inkl. fodboldstøvler og benskinner.
  • Vi spiller selvfølgelig i Lyseblå City trøje, så den skal du have med. 

Slutteligt skal det med, at vores primære formål med at stille op til Fancuppen er at vise os danske Manchester City fans positivt frem som nogle gode gutter og gut-inder. Det er sekundært at vinde.