Den tidligere Cityspiller, Trevor Sinclair puster til ilden inden lørdagens 172. lokalderby.

Den i dag 43 år gamle englænder siger til Tag Heuer's hjemmeside Premier leagues officielle tidstager (hvad man ikke finder på for at tjene penge red.)

Den tidligere engelske landsholdsspiller sagde: 

<<Jeg er en stor fan af superhelte og tegneserier, og for mig er dette et helt klassisk opgør mellem de gode og de onde. Helt simpelt>>

Sinclair fremhæver også City som de mest sympatiske med hensyn til managervalg:

"Pep forbereder og arbejder langt mere med sine spillere. For ham handler ikke om at gå ud at slå verdensrekorder med alverdens Galacticos - det handler om uddannelse af spillere, samt at give dem tro og tillid til at konkurrere på absolut topniveau. Sådan er Jose (Mourinho red.) ikke. Han ønsker blot at få de bedste spillere, spillere som allerede har bevist sig selv på det allerhøjeste niveau".

Slam! Kritikken plejer ellers at være helt omvendt, så hvor er det befriende, at en træder frem og siger masserne imod med det der reelt er sandheden. 

Hvis du ikke helt ved hvem Trevor Sinclair er, så var han Manchester City fan'en der levede drømmen helt. Sinclair spillede godt 80 kampe for de lyseblå i årene 2003-2007

Han opnåede i de år at de spille i flere derbys, og han scorede sørme også to gange. Det ene var i den legendariske 4-1 sejr i det aller-første derby på City of Manchester Stadium i 2004 (i dag Etihad) og det andet faldt i januar 2006, hvor han åbnede scoringen i det der blev til 3-1 sejr. Se højdepunkter fra den kamp herunder:

 

Artikelbillede: Trevor Sinclair jubler efter sin 1-0 scoring imod Manchester United i 2006.