Fik du det ikke med i lørdagens desværre - ikke tv transmitterede kamp imod Fulham, så leverede City ikke bare en overbevisende sejr (3-0 red.) men også en fantastisk gestus over for Cityfan-søskendeparret, Vera Cohen, 102 år, Olga Halon, 98.

Vera Cohen har været sæsonkortholder siden 1930, og kommer den dag i dag stadig til alle Citys hjemmekampe sammen med lillesøster Olga, der også er kommet til Citys kampe i flere årtier.

Disse to aldrende damer fik æren af, at lede City og Fulham på banen inden deres indbyrdes kamp. Begivenheden var et led i Manchester City's kampagne "We're nothing without you", som er en hyldest til klubbens trofaste og loyale supportere. 
Den kategori falder søskendeparret så sandelig ind. Med sæsonkort siden 1930 har de set lidt af hvert. 

Vera Cohen var trods sine 102 år fuldstændig klar i hovedet, fortalte efter kampen om sin oplevelse:

"Jeg sagde til David Silva, at han er en af mine yndlingsspillere, og så gav han mig et kys. Så bad jeg ham om at score et mål for mig - og det gjorde han så - og det var dejligt. Senere mødte jeg Guardiola, som jeg fik et knus af. Jeg takkede ham for alt det, som han har gjort for klubben. Han forstår, at bringe det bedste ud af alle spillere. Jeg håber, at han bliver for evigt!"

102 årige Vera med idolet, David Silva

For at illustrere hvor mange år Vera er kommet på stadion fortalte hun, at bare sådan noget som måltavler, som vi finder helt almindelige i dag, slet ikke fandtes på Maine Road tilbage i 1930'erne. I stedet for gik der en mand rundt med et stykke kridt og en tavle for orientere tilskuerne om stillingen.

Vera og Olga er så gamle, at den eneste af Citys titler, som de er gået glip af, er Citys allerførste, F.A Cuppen i 1904. Og så har de oplevet legender som Eric Brook, Frank Swift, Bert Trautmann,Ken Barnes og mange andre, som de fleste af os andre kun har hørt om. 

Vera og Olga er med al sandsynlighed de ældste mascotter nogensinde til en kamp i den øverste division. Preston kunne dog så sent som sidste år præsentere den 105 år gamle Bernard Jones, som førte sit hold ud på Deepdale til sæson-åbningskampen i Championship imod Sheffield Wednesday

.98 årige Olga Halon med Fernandinho