Så skete det endelig. Vi har fået en dansk podcast om Manchester City. Første afsnit er tilgængelig på Spotify. Navnet er Cityzen Dane, et navn som er en afledning af Orson Wells' klassiker-drama fra 1941, Citizen Kane (på dansk "Den store Mand"). 

Iværksætter, producer og vært for Cityzen Dane er Supporterklubmedlem og skribent for sitet her, Frederik Berga, som til daglig er journaliststuderende og bosat i Odense.

Planen er, at Cityzen Dane skal udkomme ca. to gange om måneden med en udsendelse med en varighed af 45-60 minutter. Frederik vil hver gang have en ny gæst i studiet, hvor de vil tage et tema op, vende den aktuelle situation i Manchester City, og også give plads til en personlig anekdote.
Alt sammen pakket ind i nogle fine "skillere" i form af fede City-lydklip.

1. udgave er klar

Som sagt er første udgave allerede klar nu. Her har Frederik besøg af Lars Hauge, som har været Cityfan siden 1970'erne, og derfor naturligvis har en lang historie med de Lyseblå, fyldt med op og nedture. 

-Sammen vender de to dagens tema, som er det evindelige prædikat som vi Cityfans har fået: At vi er PLASTIKFANS. Nok en de mest irriterende fordomme vi Manchester City fans møder fra andre klubbers supportere.

-Midt i podcasten debatteres sæsonstarten, som er Peps dårligste i sin managerkarriere, og Citys ringeste siden 2008/09. 

-I slutningen af udsendelsen fortæller Lars sin anekdote, som stammer fra en tur til Gelsenkirchen. 

Sådan lytter du

Foreløbig er Cityzen Dane kun tilgængelig på Spotify, men der arbejdes på, at der også snarligt kan lyttes via Apple og Google. Følg med på vores diverse platforme for information om det.

Har du gode ideer til indslag, så er du meget velkommen til at kontakte Frederik Berga, som du nemt finder via Twitter eller Facebook. Du kan alternativt også skrive en kommentar under artiklen her.

ER du på Twitter kan du følge Cityzen Dane her

LYT TIL UDGAVE 1 af CITYZEN DANE HER ---> CITYZEN DANE