Deltag i vores nye Tippekonkurrence, hvor du kan vinde en fodboldtur til England. Det er gratis at deltage for alle medlemmer af Supporterklubben!

Supporterklubben har en lang tradition for at arrangere Tippekonkurrencer. I denne sæson prøver vi med en ny variant. Den gamle konkurrence, hvor man skulle forsøge at ramme 12 rigtige for 100 kroner pr. kupon er fortid. Men fortvivl ikke: I stedet arrangerer vi en konkurrence, hvor det er helt gratis at deltage - så længe du altså er medlem af Supporterklubben.

Selvom det nu er gratis at deltage, er præmien alligevel i en fodboldtur til England, hvor den mest heldige og dygtige spiller frit kan vælge en City-kamp at rejse til i næste sæson - 2020/21. 

Den nye konkurrence går ud på at gætte resultater af Citys kampe. Du får 3 points for at gætte et resultat rigtigt, og så kan du score yderligere points for at svare korrekt på nogle tillægs-spørgsmål.

Du kan score alt fra 0 til 7 point pr. runde, afhængig af hvor god/heldig du er med sine tips og svar. Dine points føjes til din profil på Manchestercity.no, som er vært for konkurrencen. For at deltage skal du have en profil på Manchestercity.no -men den er nem nok at oprette selv.

Du konkurrerer naturligvis med andre medlemmer af Supporterklubben. Den deltager der står med flest points ved sæsonsafslutningen i maj, når den sidste kamp er spillet, vinder -  og kan se frem til en fodboldtur til en valgfri City-kamp sæson 2020/21!

Læs mere om om reglerne for supporterklubens nye tippekonkurrence

Den første kamp i Tippekonkurrencen er nu på søndag (Community Shield mod Liverpool), så sørg for at sende dine tip før det! Kick off er søndag 4. august kl. 16! Husk også, at du kan ændre dine tip helt indtil kampstart!

Måske det lyder kompliceret - men det er det slet ikke. Prøv dig frem.

Deltag i konkurrencen!

(PS. Du kan deltage i konkurrencen når som helst i løbet af sæsonen, men jo før du tilmelder dig, jo større chance har du for at vinde!)