Fanfortælling II; af Lars Edghill Larsen

Disse gamle Citybilletter er fundet frem af gemmerne. For nogle måske bare et stykke pap/karton med noget skrift på, men for mig vælter minderne frem, når jeg kigger på hver enkelt billet.

Billetter

Et kig på billetten fra Wembley play off  finalen i 1999: Udover at det var min første City kamp -  og i øvrigt på min 19 års fødselsdag - så var det ligeledes første gang jeg mødte mange af de andre skandinaviske Citysupporters. Folk som jeg senere skulle få rig lejlighed til at hilse på at drikke pints med.

Billetten der er underskrevet er skrevet under i sommeren 2002 da City var i Århus på Pre Season. Det er i øvrigt på daværende tidspunkt klubbens nok største stjerne Nicolas Anelka der har sat et evigt minde på den.

West Ham billetten: City kom foran på et hårdt hovedstød af Spencer Prior, og de førte ved pausen, men endte de med at tabe 4-1 på en råkold November dag i London i 2000. Det var en meget lang sejr tur hjem fra Harwich. Det var dengang man sejlede til England. Hjemkomst om søndagen og om Onsdagen var jeg i Parken og se Danmark vinde en venskabskamp imod Tyskland med 2-0. Når man nu alligevel var i gang.... Om fredagen var det afgang fra Billund til Manchester, for at se mit hidtil første og eneste lokalderby. En kamp som Manchester United desværre vandt på et flot frisparksmål af Beckham. (Billetten er øverst til højre).

Billetten nedenunder Wembley billetten, er fra en fantastisk fællestur.
Ankomst til Manchester om onsdagen, og match allerede om aftenen imod Sheffield Wednesday. "The Owls" kunne absolut intet stille op imod et stærkt City hold ført an med Berkovic og Huckerby. City vandt nemt med 4-0. Om Lørdagen var det en tur (Rød billet) til Barnsley for at se "The Tykes" spille 1-1 imod Millwall, hvis tilhængere - eller hvad man skal kalde dem - endte med at smadre togstationen. Dagen efter var det så igen på  Maine Road hvor Coventry stod på menuen. Coventry blev kørt lodret over af en især en ung Shaun Wright Phillips, der førte an i 4-2 sejren. SWP scorede to 2 mål.
City vandt i den sæson Division One i overlegen stil.

Desværre har jeg ikke alle mine City billetter, men et glædeligt tilbageblik på noget så simpelt som et stykke pap/karton.

Har du nogle gamle billetter som bringer minder frem, så post dem i kommentarsporet herunder....