Vores unge tyske fløjspiller, Leroy Sanè (22) har haft en forrygende sæson, og blev søndag aften fortjent kåret til "årets unge PFA spiller", en pris der har været uddelt uafbrudt siden 1973/74 sæsonen. Leroy er kun den anden Cityspiller i historien til at vinde denne prestigefyldte pris, der for øvrigt vælges af spillerne selv. Peter Barnes vandt tilbage i 1975/76 sæsonen. For at komme i betragtning til prisen skal man være 23 år eller under, når en sæson tager sin begyndelse.

Sanè vandt prisen foran Harry Kane og holdkammeraten Raheem Sterling. Udover disse var vores egen Ederson også nomineret, og det sammen med Uniteds Rashford samt Fulhams Sessegnon.

Det er så fortjent at Sanè, for øvrigt som den første tysker nogensinde, vinder denne pris. Han har været en kæmpe-oplevelse at følge, og det vel at mærke på et af de bedste hold, der nogensinde har velsignet Premier League med dets blotte tilstedeværelse.

I 28 Ligakampe har Sanè scoret 9 mål og stået bag 12 assists. Udover det er han også målt til at være ligaens hurtigste spiller med en topfart på 35 km/t.

Sanè kommer med kåringen i en meget fornem og eksklusiv klub. Mange tidligere vindere af PFA Young Player of the Year er gået hen og blevet kæmpestore navne. Her i flæng nævnes bla. Robbie Fowler, Le Tissier, Anelka, Steven Gerrard, Eden Hazard og Cristiano Ronaldo.

Jeg spår, at Leroy Sanè også bliver en kæmpestjerne. Han har absolut potentialet til at blive en profil på linje med Messi og netop førnævnte Ronaldo.

Det skal blive spændende at følge Sanè, når han til sommer tørner ud for de tyske VM favoritter i Rusland. Og forhåbentlig i mange år fremover for Manchester City.