1.Navn, Alder og Hjemby

Jeg hedder Victor Møller og er 15 år gammel (fødselsdag d. 1 november 2005) og bor i en lille landsby ved navn Donslund. (Ca. 15 km. Fra Billund)

2. Hvornår, hvorfor og hvordan kom du til at holde med City?

Altså første gang jeg kaldte mig selv for Manchester City-fan var i midten af 15/16 sæsonen da jeg vidste Pep Guardiola var ny mand i sædet for City. Grunden til det var at Pep efter min mening havde opfundet den måde at spille fodbold på, nemlig possession, flot og hurtigt spil.

Jeg har dog altid haft en lille kærlighed for klubben siden 2013 da en af mine all-time favorit spillere Carlos Tevez skiftede City ud med Juventus.

Og så har jeg også bare altid syntes at Engelsk fodbold var en del sjovere og spændene end f.eks. Spansk eller Italiensk. Og så syntes jeg også bare det ville være sjovere at holde med en klub, som ikke alle andre holdt med, som man ser det med Man United og Liverpool.

3.Har du set City spille live- eller har du planer om det?

Ja, jeg har set City spille live en enkelt gang på Etihad Stadium. Det skete d. 21 december 2019 i en kamp City vandt med 3-1 over Leicester City. Men selvfølgelig har jeg da planer om at se Man City live en hel del flere gange, både i England og andre steder ude i Europa.

4.Hvor ser du Citys kampe - og hvorfor er det et godt sted?

Ser de fleste af Citys kampe i min egen stue sammen med min far som ikke er fan af noget hold uden for Danmark, men alligevel interessere sig en del for Engelsk fodbold.

5.Har du et særligt kært Cityminde?

Det nemme ville jo være at sige kampen live på Etihad, men et minde som jeg også husker meget tydeligt, var aftenen hvor City spillede mod Liverpool og vandt med 2-1, en kamp som havde en stor betydning hvor mesterskabet havnede i den sæson. Jeg sad alene som City fan blandt 7-8 Liverpool og United tilhængere og så kampen, og som udfaldet af kampen endte er det et minde som jeg også vil huske om 10 år.

6. Yndlingsspiller- både all time og på det nuværende hold?

All-time ynglingsspiller er nok David Silva, mens min ynglings spiller for det nuværende hold er Mr. Stockport Iniesta. PHIL FODEN.

7. Hvis du kunne gå tilbage i tiden og hente en City spiller tilbage- hvem skulle det så være?

Så skulle det enten være David Silva eller Vincent Kompany. Jeg vælger dog at gå med Captain fantastic, da han ville skabe verdens nuværende bedste forsvar duo sammen med Dias. Dog kun hvis han stadig havde hans niveau fra tiden i Manchester

8.Skriv tre ord som du forbinder med Manchester City

SPECIEL. TIKI-TAKA. CITYFAN.DK

9. Når vi siger Manchester United- hvad siger du så?

Højtråbende klub som har været Man Citys lillebror gennem de sidste 10 år

10. Sig hvad du vil!

BLUE MOOOOOOOON!