Navn, alder og hjemby
Johannes Vind, 32 år og fra Glostrup. Socialrådgiver, arbejder som Rusmiddelbehandler (Følg mig som @JohannesVind på Twitter)

Hvornår, hvorfor og hvordan kom du til at holde med City? 
Jeg begyndte at følge City engang i 2005. Jeg har altid været i opposition til det “moderne” og brød mig ikke om, at alle jeg kendte enten var Brøndby, United eller Real Madrid fans. Og ligesom jeg kunne lide Atleticos “blochefarvede trøje” blev jeg hurtigt tiltrukket af Citys “Skyblå” farver.

Har du set City spille live - eller har du planer om det?
Min første City kamp, var en råkold februar-aften i Parken i 2009, hvor FCK tog imod City i Europa League. Husker især hvordan Ireland og Bellamy stormede op og ned af kanterne som to missiler og ikke mindst hvordan Martin Vingaard scorede i overtiden og sikrede os 2-2 i overtiden. (Er jo FCK mand)

Hvor ser du Citys kampe, og hvorfor er det et godt sted?
Derhjemme. Jeg forsøger at komme ind og møde de andre Cityfans på Shamrock i ny og næ. Men City vil for mig, altid være “min klub” som ingen andre kan lide. Det har altid tiltrukket mig, derfor kan jeg godt lide at være en enspænder.

Har du et særligt kært Cityminde?
Hjemme hos os, gav min kæreste Nasri og senere Sterling øgenavnet “Booty”, fordi de begge har en flot og markant røv, og fordi de begge ryster den ekstra meget på banen, når de går rundt. (Prøv at læg mærke til det næste gang, det er absurd morsomt.)

Yndlingsspiller - både All time og på det nuværende? 
Agüero - ingen diskussion. Men kæmpe shout out til Fernandinho, for at være “The unsung hero” og en ægte Kaptajn

Hvis du kunne gå tilbage i tiden og hente en tidligere  Cityspiller, hvem skulle det så være?
Jeg vil vælge en træner fremfor en spiller. Jeg var ret glad for Roberto Mancini og kunne godt lide hans person i klubben. Jeg bliver heller aldrig den store Guardiola-fan.

Skriv tre ord som du forbinder med Manchester City? 
Skyblå, Offensivt og moderne fodbold

Når vi siger Manchester United - hvad siger du så? 
Behøver ikke at bekymre mig om United