"Jeg ser som regel Citys kampe hjemme. Det har jeg det bedst med. Bliver uudholdelig ved nederlag". Claus Christensen

1.Navn, alder, hjemby? 
Claus Christensen, årgang 1978, Haderslev

2. Hvornår, hvorfor og hvordan kom du til at holde med City? Jeg så højdepunkterne fra playoff finalen 1999 på tv. Dickovs mål, Nicky Weavers vilde jubel og fansene i ekstase. Det har hængt ved siden.

3. Har du set City spille live - eller har du planer om det?
Jeg nåede desværre aldrig at besøge Maine Road. Har besøgt Etihad nogle gange. senest til derbyet i december 2012. Sindssyg intens kamp (desværre med forkerte vindere).Skal selvfølgelig på Etihad igen, og jeg vil gerne snart have mine sønner med.

4. Hvor ser du Citys kampe, og hvorfor er det et godt sted at se kampene?
Ser som regel Citys kampe hjemme. Det har jeg det bedst med. Bliver uudholdelig ved nederlag.

5.Har du et særligt kært City-minde? Ved min første kamp på Etihad blev Malcolm Alison mindet. Det var specielt. Jeg så også Aguero's første hattrick for City i mesterskabs sæsonen 2011/12. 3-0 sejr mod Wigan. Også en fed oplevelse.

6. Yndlingsspiller - både all time og på det nuværende hold? Begrund gerne!  All time yndlingsspiller kunne godt være målmaskinen Shaun Goater. Den mand var dælme effektiv. Min nuværende favorit spiller er Vincent Kompany. Fantastisk forsvarsspiller, leder og talsmand for City. Håber han er en del af Peps planer.

7. Hvis du kunne gå tilbage i tiden og hente en spiller tilbage til City hvem skulle det så være? 
Elano var en fantastisk spiller. Ham fik vi ikke nok samba ud af dengang. Eller så selvfølgelig Goater. Ham og Kun på toppen ville være vildt.

8. Skriv tre ord du forbinder med Manchester City! Loyalitet, spænding og gode venner.

9. Når vi siger Manchester United - hvad siger du så? For tiden ligner det en klub der ikke ved hvor de vil hen. Jeg ser dem ikke som rivaler til pokaler de næste mange sæsoner. Lad det bare blive ved.

10. Sig hvad du vil! Da jeg 'mødte' City i 1999 lå vi i den 3. bedste række. Om et par måneder tiltræder en af verdens bedste managere. Vi går en helt fuldstændig vanvittig spændende tid i møde. Jeg er tosset med tanken - og kan nærmest ikke være i mig selv.