I sidste uge kunne vi afsløre, at Danmark endelig har fået en podcast om Manchester City - Cityzen Dane, med supporterklubmedlem og skribent for Cityfans.dk, Frederik Berga som idè-mager, producer og vært.

Første udsendelse blev sendt i æteren i torsdags og havde den odenseanske ærke-Cityfan, Lars Hauge som gæst. Det blev til en god samtale om dagens fordomme imod Cityfans, om denne sæsonstart, samt en sjov anekdote fra Lars' skatkiste af Cityminder.  Alt sammen pakket flot ind i et Manchester City lyd univers. 

Planen er, at Cityzen Dane skal udkomme to gange om måneden med en  udsendelse på en 45-60 minutters varighed - men allerede i dag, mandag kan du finde udsendelse nummer 2 fra Frederik Berga. 

I dette afsnit 2 taler Frederik Berga med Søren Langelund (kendt fra TV3's Premier League Parlament)  om lørdagens nederlag til Tottenham, samtidig med at de to City- aficionados naturligvis også vender Pep Guardiolas kontraktforlængelse.  Til slut fortæller Søren en personlig City anekdote, som han husker særlig godt.

Du kan lytte til udsendelserne via platformene Apple, Spotify eller Listen Notes. Det er bare at søge på "Cityzen Dane".

God fornøjelse.

Scandinavian True Blue Nummer 138

Til medlemmer af Supporterklubben er der mere godt nyt. Redaktøren for vores medlemsblad, Scandinavian True Blue (STB), Per Arne Rennestraum biver ved med at overgå sig selv i produktioner. Således er det blad, der i disse dage rammer medlemmernes postkasser måske en af de bedste udgaver, som nogensinde er produceret. 

Scandinavian True Blue's udgave nr. 138 indeholder knap 100 sider med artikler forfattet af flere forskellige super-dedikerede og velformulerede Manchester City Fans. Faktisk har STB-redaktionen i sin nu godt 30 årige historie ALDRIG modtaget så mange artikler fra så mange forskellige skribenter, som til denne udgave. 

Jeg har selv endnu kun haft muligheden for at skimme bladet hurtigt igennem, da jeg kun nåede at fiske det ud af postkassen, inden jeg skulle ud af døren i morges. Men alene på den baggrund, kan jeg kun sige, at jeg glæder mig til at kunne sætte mig i husets bedste stol og læse STB, når jeg er hjemme igen senere. 

Vil du også have mulighed for at modtage STB, så læs mere om hvordan du bliver medlem af Supporterklubben lige her

God fornøjelse med STB. Endnu engang beviser vores medlemsblad, at det tilbyder noget andet (og bedre?) end Internettet