En skamplet på Citys renommè

Klumme
Frederik Berga
En skamplet på Citys renommè 22
april
2021

Det er nu små tre dage siden, City meldte ud, at klubben havde skrevet under på kontrakten til European Super League, og dette fremadrettet skulle være fremtiden for klubben og dens fans. Følelsen af afmagt, skuffelse og frustrationer hænger stadig i min krop, selvom klubben nu har meldt ud, at Super League ikke bliver en realitet. Jeg forstår ikke, at man kunne tage så grelt fejl af fansene og klubbens historie og DNA. 

Manchester City trak sig fra den Europæiske Superliga

Som de første trak Manchester City sig fra planerne om at medvirke i en Europæisk Superliga - heldigvis. Nu venter et større reparationsarbejde fra Citys ejere. De har skuffet fansene ved at gå ind i det i vamle projekt. Citys ledelse er gået lodret imod klubbens værdier - og overser Manchester Citys over 125 år lange historie og forankring i lokalsamfundet. 

Manchester City er desværre blandt grundlæggerne af "Europæisk SuperLiga"

Manchester City er desværre en del af den bevægelse som agter at skabe en "Europæisk Superliga" udenom UEFA. I Supporterklubben er vi lodret imod - og vil kæmpe for, at City ikke komme til at deltage, såfremt ligaen skulle blive en realitet!