Overblik over kontrakt-ophør

Vi giver her et overblik over hvornår de forskellige Manchester City spillere har kontraktophør, da det kan være svært at hitte redde på.

CITYS LÆNGST SIDDENDE MANAGERE - DEL 2- Ernest Mangnall

Vi fortæller her historien om de længst siddende City-managers, der med deres mange års ansættelse i klubben naturligvis har haft en kæmpe betydning for Manchester City, ganske som Pep Guardiola også efterhånden har fået det. Denne gang fortæller vi om Ernest Mangnall, manden der foreløbigt er den eneste, som har været manager for begge Manchester klubber.
Ernest Mangnall er nummer 3 på listen over længst siddende City-managers

Manchester City har købt en pokal

Så skete det, som må være enhver Manchester City kritikers våde drøm: Klubben har KØBT en pokal! 

City klar til fjerde Ligacup finale i træk

Manchester City er klar til sin fjerde Ligacup finale i træk- og sin 9. i alt.

Kongen er død

Colin Bell, Manchester Citys bedste spiller igennem tiderne, gik bort tirsdag den 5 januar 2021 efter kort tids sygdom, 74 år gammel.

Citys længst siddende managere - Del 1: Les McDowall

Med knap 5 år i spidsen for de lyseblå er Pep Guardiola nu den 9. længst siddende manager i Manchester historie. Opfylder han sin nylige kontrakt forlængelse til 2023, vil Pep hoppe helt på en 4. plads over længst siddende managere i klubbens historie. Det vil i den grad sende ham i et meget fornemt selskab.

Vi fortæller her historien om de længst siddende managere, der med deres mange års ansættelse i klubben naturligvis har haft en kæmpe betydning for Manchester City - ganske som Pep også efterhånden også har fået det. Denne gang er det nummer 1 (nogle vil sige nummer 2) Les McDowall.