Store City-personligheder: Max Woosnam- Storbritanniens største sports-stjerne

Vidste du, at Manchester City har haft en spiller i truppen, der samtidig med, at han var fodbold-stjerne i Manchester også var en verdensklasse tennisspiller- og i det hele taget noget af et multi sportstalent? Nej, det gjorde du nok ikke? Max Woosnam er et glemt ikon i Manchester Citys rige historie. Her fortællingen om ham

Charlie Williams - førstemand og fodboldpionèr i Danmark og Brasilien

Manchester City har altid haft tradition for at have dygtige målmænd. Klubbens første målmand nogensinde, Charles Albert Williams, satte fra begyndelsen en høj standard -  og blev i den grad en pionèr i både Manchester, Danmark og Brasilien, i en tid, hvor fodboldspillet stadig var i sin barndom.

Gerard Wiekens: Den alt for lidt anerkendte City-helt

Gerard Wiekens (født 1973 i Oude, Pekela, Holland) spillede 213 kampe for Manchester City fra 1997-2004 og kom til at spille en vigtig rolle i det, der absolut må betegnes som den mest turbulente og ustabile periode i Manchester Citys historie. Han var måske i virkeligheden Citys vigtigste profil, da klubben i 1998 /99 vandt en eksistentiel oprykningskamp? Læs her et langt portræt af Citys mest ubesungne helt i historien,

Manchester City - om begyndelsen som West Gorton St. Marks

Manchester City Fodboldklubs historie tog sin begyndelse allerede i 1880, da forløberen for "City" blev stiftet i Manchester forstaden Gorton. Her historien om hvordan det gik til.

En stor tak til Gary James, City-historiker, som har været en uvurderlig hjælp ved tilblivelsen af denne artikel.

CITYS LÆNGST SIDDENDE MANAGERE - DEL 2- Ernest Mangnall

Vi fortæller her historien om de længst siddende City-managers, der med deres mange års ansættelse i klubben naturligvis har haft en kæmpe betydning for Manchester City, ganske som Pep Guardiola også efterhånden har fået det. Denne gang fortæller vi om Ernest Mangnall, manden der foreløbigt er den eneste, som har været manager for begge Manchester klubber.
Ernest Mangnall er nummer 3 på listen over længst siddende City-managers

Citys længst siddende managere - Del 1: Les McDowall

Med knap 5 år i spidsen for de lyseblå er Pep Guardiola nu den 9. længst siddende manager i Manchester historie. Opfylder han sin nylige kontrakt forlængelse til 2023, vil Pep hoppe helt på en 4. plads over længst siddende managere i klubbens historie. Det vil i den grad sende ham i et meget fornemt selskab.

Vi fortæller her historien om de længst siddende managere, der med deres mange års ansættelse i klubben naturligvis har haft en kæmpe betydning for Manchester City - ganske som Pep også efterhånden også har fået det. Denne gang er det nummer 1 (nogle vil sige nummer 2) Les McDowall.