MANCHESTER CITYS HISTORIE 1996 - 2008 - efterskrift

Her afslutningen og efterskriften på min epistel om Manchester Citys definerende år fra 1996 og frem til 2008. 

Til fodbold i Stockport

I januar 2019 besøgte jeg i - forbindelse med Supporterklubbens fællestur til Manchester City - Wolves - Edgeley Park i Stockport

Supporterklubbens Julelotteri begynder nu (UDSOLGT)

 Julelotteriet er kun åbent for kontingent-betalende medlemmer af Manchester Citys Skandinaviske Supporterklub  for sæson 2019/20. 

MANCHESTER CITYS HISTORIE 1996 - 2008; DEL V

Her del 5 i fortællingen om Manchester Citys turbulente år fra 1996 - 2008 - Vi er nået til det mærkelige år med modsætningerne, Thaksin Shinawatra og Sven Goran Eriksson i spidsen for City: Den vanvittige sæson 2007/08

Ny bog om Guardiolas Manchester City - set indefra: Peps City - Historien om et Superteam -

Der udkommer snart en bog på DANSK om Manchester City og Pep Guardiola, "Peps City - Historien om et Superteam" er titlen. Umiddelbart virker bogen ganske seriøs og virkelig interessant.  Du kan her i artiklen læse om den - og om hvordan du kan vinde det eksemplar, som vi har fået sponsoreret af forlaget.

Trænerteamet bag Pep Guardiola

Klumme
Frederik Berga
Trænerteamet bag Pep Guardiola 9
oktober
2019

“City er ikke andet end oliepenge”, “City har købt sig til succes” eller “City har ødelagt fodbolden”. Meningerne er mange. Ligeledes er de delte - fra fjender til fans. Ingen tvivl om at Sheikh Mansours indtog i engelsk fodbold spillede en stor rolle i Manchester Citys genopståelse som engelsk og internationalt tophold. Men penge gør det ikke alene. Bag hver en succes er der mænd, som har udformet taktikken og de sportslige grundholdninger, som klubben kører efter.

Dette er et blik ind bag den talentfulde trup - for hvem står bag dem, og hvem arbejder dagligt for at leve op til klubbens grundværdier?