Spillere til Fancup 2019 efterlyses

Har du tid og lyst til at deltage for Manchester City  i 7 mands-Supporterturneringen Fancup den 3. august i Vanløse Idrætspark er der her en mulighed. Læs mere om arrangementet her. 

Manchester Citys ungdomsakademi

Klumme
Frederik Berga
Manchester Citys ungdomsakademi 6
juli
2019

Uanset om ungdomsakademiet hedder La Masia (Barcelona), La Fabrica (Real Madrid), Primavera (AC Milan) eller bare 'The Academy of Manchester City', så forsøger diverse fodboldhold at skabe den nyeste verdenstjerne. På Etihad Campus træner håbefulde og talentfulde fodboldspiller fra hele verden på daglig basis. Men hvordan arbejde de egentlig på ungdomsniveau og hvad får man ud af denne kæmpe investering? 

 

Oleksandr Zinchenko - Lykkesfuglen og Charmøren

Klumme
Frederik Berga
Oleksandr Zinchenko - Lykkesfuglen og Charmøren 5
juli
2019

I Juni 2019 underskrev Oleksandr "Oleks" Zinchenko en ny 5-årig kontrakt med Manchester City, men bare et år forinden havde City accepteret et £16m stort bud fra Wolves. Den offensive midtbanespiller var på daværende tidspunkt 3. valget efter Mendy og Delph på venstrebacken og langt fra spilletid på de centrale midtbanepladser. Så hvordan formåede Zinchenko at genvinde Peps tillid og spille sig ind i hjerterne på alle City-fans? 

Information om billetkøb/billetbestilling, sæson 2019/20

Her lidt information om billetkøb, priser og andet praktisk at vide omkring Supporterklubbens Billetservice.

Why Blue - Hvorfor blå?

På Twitter kørte der en tråd med folk der i kortfattede tråde fortalte om hvordan de kom til at at holde med den klub, som de nu engang holder med. Jeg forfattede også en, og den får I nu her på hjemmesiden. Skulle du have lyst til at skrive en selv, kan du jo skrive til os her på redaktionen,

Turen går til Manchester City

Det er mere populært end nogensinde, at tage til Manchester City og se fodbold på City of Manchester Stadium. Vi forsøger med denne guide at hjælpe dig til at få en optimal rejse. Vi håber, at du kan bruge vores gode råd og tips