Den ydmyge argentiner

Klumme
Frederik Berga
Den ydmyge argentiner 10
februar
2022

Det er den 19. december 2021, og klokken er omkring 01 dansk tid. De fleste danskere har for længst lukkede øjnene og sat deres vækkeur til næste morgen. Men tidsforskellen og trangen til ordentlig nattesøvn koster dem et glimt af ren fodboldgenialitet og et indblik i det, der højst sandsynligt kommer til at være fremtiden. Den argentinske Super cup er nemlig undervejs, og de to finalister er River Plate og Colon de Sante Fe.

Historien om den danske Manchester City Supporterkulturs opståen

Her i 2022 kan man godt kalde det for et 25 år jubilæum for den danske afdeling i den Skandinaviske Manchester City Supporterklub. Trådene trækker godt nok længere tilbage, men det var først omkring 1997/98 sæsonen, at samarbejdet med Norge for alvor tog fart. Ironisk nok i tiden omkring Manchester Citys historiske lavpunkt. Her fortæller vi historien om hvordan Manchester Citys fankultur i Danmark tog sin begyndelse

Store City-personligheder: Max Woosnam- Storbritanniens største sports-stjerne

Vidste du, at Manchester City har haft en spiller i truppen, der samtidig med, at han var fodbold-stjerne i Manchester også var en verdensklasse tennisspiller- og i det hele taget noget af et multi sportstalent? Nej, det gjorde du nok ikke? Max Woosnam er et glemt ikon i Manchester Citys rige historie. Her fortællingen om ham

Måneden der gik - November

Klumme
Nicklas Højbjerg
Måneden der gik - November 1
december
2021

November bød på et svært program for Manchester City, hvor der for alvor var mulighed for at ryste skuffelsen af sig efter en ærgerlig afslutning på en ellers god oktober måned. Måneden bød på hele to kampe i Champions League, hvor the Citizens for alvor kunne cementere deres videre avancement i Europas finest cupturnering. Derudover bød november på også på tre Premier League kampe mod Manchester United, Everton og West Ham.

Manchester City Sierra Leone projektet

Manchester City Official Supporters Club støtter et fodboldhold i et af verdens fattigste lande, Sierra Leone. 

Om Supporterklubben - og dens værdier

Jeg ønsker med denne klumme at fortælle om hvorfor Manchester Citys Supporterklub i sin tid blev grundlagt. For der er ved at opstå den vildfarelse, at vi først og fremmest er et service-organ, sat i verden for at tilbyde City-supportere alle mulige goder og fordele. Sådan forholder det sig imidlertid bare ikke.