Måneden der gik - November

Klumme
Nicklas Højbjerg
Måneden der gik - November 1
december
2021

November bød på et svært program for Manchester City, hvor der for alvor var mulighed for at ryste skuffelsen af sig efter en ærgerlig afslutning på en ellers god oktober måned. Måneden bød på hele to kampe i Champions League, hvor the Citizens for alvor kunne cementere deres videre avancement i Europas finest cupturnering. Derudover bød november på også på tre Premier League kampe mod Manchester United, Everton og West Ham.

Manchester City Sierra Leone projektet

Manchester City Official Supporters Club støtter et fodboldhold i et af verdens fattigste lande, Sierra Leone. 

Om Supporterklubben - og dens værdier

Jeg ønsker med denne klumme at fortælle om hvorfor Manchester Citys Supporterklub i sin tid blev grundlagt. For der er ved at opstå den vildfarelse, at vi først og fremmest er et service-organ, sat i verden for at tilbyde City-supportere alle mulige goder og fordele. Sådan forholder det sig imidlertid bare ikke. 

Måneden der gik - Oktober

Klumme
Nicklas Højbjerg
Måneden der gik - Oktober 3
november
2021

"Måneden der gik" vil udkomme her på Cityfans.dk i starten af hver måned, hvor der blandt andet vil blive givet et referat af månedens kampe. Derudover vil resultaterne for Manchester Citys kvindehold og ungdomshold blive gennemgået. Der vil også blive skrevet en masse andet om, hvad der er sket i Manchester City i den forgangene måned.

Charlie Williams - førstemand og fodboldpionèr i Danmark og Brasilien

Manchester City har altid haft tradition for at have dygtige målmænd. Klubbens første målmand nogensinde, Charles Albert Williams, satte fra begyndelsen en høj standard -  og blev i den grad en pionèr i både Manchester, Danmark og Brasilien, i en tid, hvor fodboldspillet stadig var i sin barndom.

Med Cityfans til Fancup 2021

​For 6. gang i træk - og 8. gang i alt stillede den danske afdeling af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub op til den traditionsrige "Fancup"