2010'ernes Manchester City hold

Fakta: 2010'erne blev Manchester Citys årti. De heftige og kloge investeringer der siden 2008 er blevet tilført klubben, bar hurtigt frugt, for med 10 nationale titler på blot 8 år (4 mesterskaber, 2 F.A cup og 4 Liga cup) er City den suverænt mest vindende klub i ti-året fra 2010-2019.  

 

Spillere til Fancup 2019 efterlyses

Har du tid og lyst til at deltage for Manchester City  i 7 mands-Supporterturneringen Fancup den 3. august i Vanløse Idrætspark er der her en mulighed. Læs mere om arrangementet her. 

Manchester Citys ungdomsakademi

Klumme
Frederik Berga
Manchester Citys ungdomsakademi 6
juli
2019

Uanset om ungdomsakademiet hedder La Masia (Barcelona), La Fabrica (Real Madrid), Primavera (AC Milan) eller bare 'The Academy of Manchester City', så forsøger diverse fodboldhold at skabe den nyeste verdenstjerne. På Etihad Campus træner håbefulde og talentfulde fodboldspiller fra hele verden på daglig basis. Men hvordan arbejde de egentlig på ungdomsniveau, og hvad får man ud af denne kæmpe investering? 

 

Oleksandr Zinchenko - Lykkesfuglen og Charmøren

Klumme
Frederik Berga
Oleksandr Zinchenko - Lykkesfuglen og Charmøren 5
juli
2019

I Juni 2019 underskrev Oleksandr "Oleks" Zinchenko en ny 5-årig kontrakt med Manchester City, men bare et år forinden havde City accepteret et £16m stort bud fra Wolves. Den offensive midtbanespiller var på daværende tidspunkt 3. valget efter Mendy og Delph på venstrebacken og langt fra spilletid på de centrale midtbanepladser. Så hvordan formåede Zinchenko at genvinde Peps tillid og spille sig ind i hjerterne på alle City-fans?