Hvorfor skal vi diskuttere sæsonens mest klokkeklare udvisning?

0-0 Lokal-derbyet store samtale emne blev desværre Fellainis udvisning for sit 19 sekunders blackout - og derpå efterfølgende skalle-nikning af Sergio Aguero.

Sergio Agüero tangerer Tommy Johnsons målrekord

Med sin scoring imod Arsenal i søndagens F.A Cup semifinale, skød Sergio Agüero sig på en delt 2. plads på alle tiders Manchester City topscorerliste.

Fanportrættet: Ulrik Forsom

Vi går videre med vores serie af fanportrætter af de skandinaviske Manchester City fans. Denne gang har vi fat i Ulrik Forsom, skribent på Sofabold.dk, sin egen blog -ellevemeterpletten samt til tider også selveste Cityfans.dk. 

Nyt fra Supporterklubben: Fødselsdato skal nu angives ved indmeldelse

Fra næste sæson (2017/18) skal medlemmer ved indmeldelse Supporterklubben opgive deres fødseldag

STB forsider igennem tiden - part I

Med et godt 20 år langt medlemsskab af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub, har jeg efterhånden fået tilegnet mig en stor samling af vores fanmagasin, Scandinavian True Blue,'STB'. Jeg har altid synes, at selve forsiden på denne herlige fanudgivelse, giver et fantastisk øjebliksbillede af Manchester Citys aktuelle situation på udgivelses-tidspunktet. De tre redaktører, som bladet har haft igennem sin levetid, har alle været dygtige til at skabe nogle meget fortællende, ja nærmest ikoniske forsider om hvem vi Cityfans er - og ikke mindst hvilken sindstilstand vi er i.