TAK Willy

Vores argentinske reservemålmand Willy Caballero (34) reddede tre ud af fire Liverpool forsøg fra 11-meter  pletten, da søndagens Liga Cup finale gik i straffesparkskonkurrence - det efter en intens kamp var sluttet med 1-1 efter forlænget spilletid. Dermed kunne Manchester City for fjerde gang i klubbens historie løfte Liga Cup pokalen. 

City beskyldes for at vise F.A cuppen disrespekt

Manchester City er ude af årets F.A cup efter 1-5 nederlag til Chelsea, men det var nu ikke det store nederlag der blev det primære samtaleemne efter opgøret. 

Manchester City vil ikke opgive titeldrøm

Manchester City har med to nederlag i træk decimeret deres chancer for et nyt engelsk mesterskab. Men der er en god grund til at tro på, at titlen stadig kan vindes..... 

Sergio Agüero månedens spiller for 3. gang

Sergio Agüero er af Premier League kåret til månedens spiller. 

Champions League: Dynamo Kiev får ophævet tilskuerforbud

Her blot tre uger inden Manchester City rejser til Dynamo Kiev for at spille Champions Leagues 1/8 finale, har UEFA løftet ukrainernes tilskuerforbud.

Chelsea er favoritter til at hyre Pellegrini

Efter Manchester City fik sin drømme-manager i Pep Guardiola, står det klart at Manuel Pellegrini står uden job fra den 1. juni. Pelle når dog næppe ned på jobcenteret for at melde sig arbejdsløs, da en mængde af klubber står klar til at ansætte den charmerende og dygtige chilener.