Min første City kamp: Oxford United vs Manchester City

Søndag den 2. februar 1997 blev en skelsættende dato for min tilværelse. Det var nemlig dagen, hvor jeg oplevede Manchester City live for allerførste gang. Fodbold skulle for mig aldrig blive helt det samme igen....

Anti-heltene: Ball, Clough og Phillips

Tilbageblik på de " mislykkede", som kom i Citys historiebøger af de forkerte grunde: Midt 1990'ernes Alan Ball, Martin Phillips og Nigel Clough.

Yaya tilbage med et brag

De fleste havde afskrevet ham - nogle havde endda formastet sig til at nedgøre ham. Men 33 årige Yaya  Tourè viste på Selhurst Park, at på trods af tre måneder i skammekrogen, at han stadig har masser at byde ind med - og at de  - som helt respektøst har omtalt Yaya som doven, færdig ugidelig og nærmest dum  - godt kan pakke sammen. 

Tilbageblik på en Manchester rejse anno 1999

Lars "Edghill" Larsen ser her tilbage på sin pilgrims-rejse til Manchester tilbage i efteråret 1999. Den er et lysende bevis på, at fodbold og fankultur i langt højere grad er styret af passion, oplevelser, godt kammeratskab og sammenhold- ikke store titler, Champions League eller andet bling bling. 

En lille opsang til Manchester Citys fans

Nuvel, dette indlæg har rumsteret i mit hoved så længe at det efterhånden er løgn, men nu kommer det så ud. Dette bliver mit måske mest upopulære indlæg på Cityfan nogensinde. For jeg kommer til at gå i kødet på os selv, Citys fans. 

Det ikoniske holdbillede: De slagne helte fra 1997/98

Garage oprydning er for de fleste en træls ting som bare skal overståes. Det er det i hvert fald for undertegnede, på den anden side så finder man ting man havde glemt alt om.