Historien om Liga-cuppen

Ligacuppen, den ekstra lille pokalturnering i det engelske, har næsten altid været udskældt og kritiseret, specielt af de større klubber, som ser turneringen som en irriterende ekstra opgave i et ellers forvejen travlt program. Vi ser her lidt tilbage på Ligacuppens historie.

Konkurrence: Vind Legenderne - De største i engelsk fodbold

Hvis du holder af engelsk fodbold, så er bogen "Legenderne - de største i Engelsk fodbold" højest sandsynligt noget for dig. Vi sætter to eksemplarer på højkant i vores konkurrence, som du kan deltage i på vores Facebook side. 

De fedeste lokalopgør - En Top 5

Fakta: Lokalopgørene imod Manchester United er først og fremmest et spørgsmål om ære. Glem titler og pokaler. Jeg vil næsten hellere rykke ned, end jeg vil tabe til de røde fra Salford. Ja, sådan har jeg det virkelig med dem! Når United står på den anden side af midterlinjen, tænker jeg kun på at slå dem, og slet ikke over hvad en eventuel sejr så betyder i noget "samlet regnskab".

I denne lille top 5 har jeg samlet de bedste lokalopgør, som jeg har set. Igen er listen helt igennem subjektiv.... Du ville nok have valgt anderledes. Lad os så komme igang

Citys 10 vigtigste indkøb de sidste 10 år

Cityfan giver her sit bud på en Top 10 over hvilke spillere der har været Manchester Citys væsentligste indkøb siden 2005. Ved udtagelse har jeg ikke dvælet ved pris, godt købmandsskab, eller lignende. Der er udelukkende set på den pågældende spillers indflydelse og bidrag til klubben. 'Listen er naturligvis helt igennem subjektiv. Kom gerne med kommetarer, og måske også et bud på hvem du ville udtage.

Kan Agüero blive alle tiders MCFC-topscorer?

Med hele 5 (fem) scoringer i 6-1 sejren over Newcastle satte Sergio Agüero en tyk streg under, at han er Citys målfarligste spiller i nyere tid.