Fanportrættet: Lukas Jepsen

Serien af fanportrætter af de skandinaviske Manchester City fans fortsætter. Denne gang har vi fat i en ny 2. generations Cityfan, Lukas Jepsen fra Odder, der fortæller en rørende historie sin far der gav City videre til sin søn

Fanportrættet: Kim Marott

Vi går videre med vores serie af fanportrætter af de skandinaviske Manchester City fans. Denne gang har vi fat i en af de gode gamle fans, Kim Marott fra Allerød. 

Fanportrættet: Ulrik Forsom

Vi går videre med vores serie af fanportrætter af de skandinaviske Manchester City fans. Denne gang har vi fat i Ulrik Forsom, skribent på Sofabold.dk, sin egen blog -ellevemeterpletten samt til tider også selveste Cityfans.dk. 

Fanportrættet: Jesper Aagaard

Vi går videre med vores serie af fanportrætter af de skandinaviske Manchester City fans. Denne gang har vi fat i en kalundborgenser - Mød Jesper Aagaard, her fotograferet med sin søn på Etihad i august 2011, hvor en en vis Aguero gjorde sin entre med et par kasser mod Swansea.

Fanportrættet: Morten Olesen

Efter en pause går vi lidt videre med vores serie af 'fanportrætter'. Denne gang er det kontaktpersonen for Supporterklubben, Morten Olesen, som det går ud over. Enjoy.

Fanportrættet: Jacob Normann

Vi går videre med vores serie af fanportrætter af de skandinaviske Manchester City fans. Denne gang har vi fat i en 2. generations Cityfan: Jacob Normann fra Kongens Lyngby