2010'ernes Manchester City flop-hold

2010'erne har været Manchester Citys årti. Mange gode og kloge indkøb har banet vejen for en ny guldalder, det vidner 10 nationale titler på 8 år om. Dog har der været fejlskud undervejs - og hvad nu hvis vi skulle sætte et hold med dem? Hvem ville så få den tvivlsomme ære at komme på? Jeg forsøger her - helt subjektivt -  at sætte 2010'ernes Manchester City XI FLOPHOLD! 

Vinderen af Citytrøjen fundet

For et stykke tid siden udskrev vi en medlems-konkurrence om den nyeste Citytrøje - nu har vi fundet en vinder.

Ny tips-konkurrence for Supporterklub-medlemmer

I sidste sæson lagde Supporterklubben Tips 12 i graven efter denne ellers i mange år havde været en fast del af vores sæson. Men fortvivl ikke: Vores norske venner har konstrueret en ny tipskonkurrence - og vi danske medlemmer er inviteret med. Og du kan altså vinde en fodboldtur til Manchester.

For medlemmer: Vind en City trøje

Vi tilbyder nu vores kontingent-betalende supporterklub medlemmer at deltage i en konkurrence om et gavekort til den nyeste Manchester City trøje fra Puma

2010'ernes Manchester City hold

Fakta: 2010'erne blev Manchester Citys årti. De heftige og kloge investeringer der siden 2008 er blevet tilført klubben, bar hurtigt frugt, for med 10 nationale titler på blot 8 år (4 mesterskaber, 2 F.A cup og 4 Liga cup) er City den suverænt mest vindende klub i ti-året fra 2010-2019.  

 

Spillere til Fancup 2019 efterlyses

Har du tid og lyst til at deltage for Manchester City  i 7 mands-Supporterturneringen Fancup den 3. august i Vanløse Idrætspark er der her en mulighed. Læs mere om arrangementet her.