Der findes dog værre scenarier end at spille 2-2 i Middlesbrough: Den sidste aktive spiller fra Wembley 1999 holdet, den i dag 40 år gamle Michael Brown, rykkede søndag ud af League One med Port Vale.

Brown blev i december udnævnt til spillende care taker manager for "Valiants", men var altså ude af stand til at stoppe det Stoke-on-Trent baserede holds nedtur.

Michael Brown er et produkt af Manchester Citys akademi, og var faktisk et ret varmt navn i den for Manchester City ellers dystre tid fra midt til slut 1990'erne.

Brown blev kåret til årets Manchester City spiller i 1997/98 sæsonen, og var efterfølgende en nøglespiller i den trup, som sikrede sig oprykning fra 2. division i 1998/99. Han var med i den legendariske Division Two Play off finale imod Gillingham i 1999, hvor han dog blev skiftet ud med Ian Bishop midt i anden halvleg. 

Mon ikke, at Brown nu lægger støvlerne på hylden efter en 22 år lang seniorkarriere, der faktisk begyndte med et rødt kort i ligadebuten på Loftus Roa - den 25 august 1995 imod QPR. Brown blev skiftet ind for Steve Lomas, men måtte efter bare 10 minutter på banen indkassere et rødt kort! Symptomatisk for Browns karriere. Englænderen slog sit navn fast som lidt af en hard-hitter, men oplevede udover et par gode år i Manchester City også succes for andre klubber. Særligt hans fire år i Sheffield United må betragtes som nogle af hans bedste sæsoner i karrieren.

Brown er trods mange år væk fra Manchester City stadig fan. Undertegnede oplevede det kuriøse at dele pissoire med ham på Etihad i slutningen af 2014 mesterskabskampen imod West Ham!