Så har vi langt om længe fundet en vinder af Manchester City spilletrøjen 2017/18. Vi fik mange sjove og gode indslag om hvordan folk derude blev Cityfans
og for de fleste var det svært, at holde sig til bare to sætninger. Det var sådan set også ok at gå over den tilladte længde, så fik vi jo nogle gode beretninger ud af det.

Vinderen blev Mikkel Richardt fra Skive, som dog godt kunne holde sig til de to sætninger:

Hej Cityfans! Jeg blev City-fan i 2004, hvor min farfars ven "købte mig"(Jeg var United-fan før pga. storebror). Han gav mig et Citysæt med Micah Richards på ryggen, som jeg siden har haft indrammet

Det skal siges, at Mikkel i 2004 blot var 9 år gammel, så naturligvis har han været under hårdt og urimeligt pres fra sin storebroder til at holde med de røde fra udkanten af byen. Heldigvis kom farfars kammerat, Allan Fruergaard (et fanklubmedlem i årevis) - den unge dreng til undsætning, ved at altså forære ham en City-dragt med hans næsten navnebror, Micah Richards, trykt på ryggen.

Da Mikkel for første gang besøgte Etihad i foråret 2010 var det til en 5-1 sejr over Birmingham. Her udbrød han i ren eufori : "Hold kæft hvor var det godt, at jeg blev Cityfan"!

Da City slog United med 6-1 i oktober 2012 cyklede han i shorts og T-shirt fem kilometer over til sin United storebror, bare sådan for at lige slå fast, hvem der havde vundet håneretten!

Jo, Mikkel er skam Cityfan helt ind til knoglerne

Vi siger stort tillykke til Mikkel Richardt, der for øvrigt selv spiller fodbold på forholdsvist højt niveau - for Viby IF i Danmarksserien.

Tak for alle jer andres gode indslag. Måske vi kan bruge dem i en anden sammenhæng en dag.

Slutteligt skal der lyde en STOR tak til Unisport.dk, der gjorde det muligt