Supporterklubben er blevet tildelt den ære, at vi i samarbejde med Unisport.dk kan sætte 1 stk. Manchester City spilletrøje 2017/18 på højkant til 1 heldig vinder. Så går tiden da også med noget her i landskamp-pausen!

Jeg har summet lidt på hvordan vi denne gang skal sætte en konkurrence op, og er efter lange overvejelser kommet frem til, at det denne gang ikke skal være et eller andet bevidstløst gæt på et resultat eller en eller anden første målscorer. Nej, denne gang stiller vi krav om, at hvis DU vil have chancen for at vinde, så skal du bidrage med noget konstruktivt, som kan berige os andre.

Så for at komme i betragtning til den superfede trøje, skal du på maksimalt to sætninger fortælle os på redaktionen, hvorfor du blev Manchester City fan. Brug Facebook- kommentar feltet under artiklen her. Har du ikke Facebook, kan du sende os dine to sætninger på mailen: Cityfan@live.dk.

Den besvarelse som vi her på redaktionen bliver enige om er mest kreativ, sjov, pudsig eller mest inspirerende, vinder - og får derpå direkte besked. Vi forbeholder os retten til at bruge alle inputs i fremtidige artikler her på Cityfans.dk.

Vi forlanger ikke, at du skal være medlem af supporterklubben for at deltage, men vi vil da gerne bede dig om at overveje det! 

Sæt igang - du har til på fredag den 8. september 2017 klokken 18.00.

Tak til Unisport.dk