Supporterklubben inviterer hermed dig -  og alle dine venner -  til at være med i vores efterhånden traditionsrige tipskonkurrence, en konkurrence som løber af stablen to gange om året. Forår og efterår.

Det handler ganske simpelt hen om at tippe 1 - X eller 2 i Citys kommende tolv kamp, og så naturligvis ramme så mange rigtige som muligt. Ved lighed af rigtigt satte x'er er det vigtigt at du også har angivet hvor mange mål du tror, at City sammenlagt vil score i disse 12 opgør. Dette antal skal du angive lige under din udfyldte kupon. Link dertil under artiklen her.

De fire bedste rækker vinder som sædvanlig en fodboldtur til England med fly, hotel og kampbillet   I forårets konkurrence blev det faktisk til hele fem ture på grund af en nærmest overrumplende høj deltagelse på 345 indleverede rækker! De fem vindere havde for øvrigt henholdvis 10 og og 9 rigtige på deres kupon. Selv blev jeg nummer 227 med 7 rigtige - så man skal være heldig og dygtig for at vinde.

Med din deltagelse støtter du samtidigt også driften af supporterklubben, så vi håber selvfølgelig på et højt deltagerantal!

Der er ingen begrænsninger på hvor mange rækker hver person kan levere, og man behøver ikke at være medlem af Supporterklubben for at deltage.

Det koster 100 kroner pr. indleverede række og man skal efterfølgende selv huske at sørge for at indbetale det pågældende beløb til følgende kontonummer Danske Bank, 3408, konto: 3656494409. Modtager Manchester City F.C  v. Morten Olesen,. Skriv gerne i kommentarfeltet hvad pengene er indbetalt for. 

Indleveringsfristen for kuponer er lørdag den 17. oktober inden kl. 16.00

---->ALFLEVER DINE TIPS HER PÅ MANCHESTERCITY.NO<----