Det 17 årige engelske kæmpetalent, Jadon Sancho blev på transfer-deadline dag solgt til Borussia Dortmund. Den engelske teenager røg afsted til bundesligaklubben for omkring £8 mill.

Et noget overaskende salg. For tidligere på sommeren havde Citys chairman, Khaldoon Al-Mubarak faktisk i sit sædvanlige årlige dybdegående interview- lavet tilbage i slutningen af maj  - givet udtryk for, at Bahrim Diaz, Phil Foden, og netop Jadon Sancho var de unge spillere, som var i pole-position til at blive indlemmet i 1. holdstruppen, og faktisk også meget gerne skulle opnå spilletid i denne sæson.
Lyt selv her

Men Sancho, som kom til City fra Watford i 2015, er siden blevet godt og grundigt sur over, at han blev udeladt fra Manchester Citys pre season tour til USA. City tilbød ham ellers en super kontrakt på op imod £30.000 om ugen- men da Sancho også kontraktligt ville stilles garantier for spilletid, strandede forhandlingerne. Det resulterede i, at spilleren begyndte at udeblive fra træning, og i det hele taget blev kilden til masser af uro.

Der var ingen vej tilbage, og City fik vel det optimale ud af det, ved at undgå at sælge til en direkte konkurrent i ligaen. Stort set alle de større klubber i Premier League var ellers på red alert, da de erfarede, at City måske ville sælge et af deres allerstørste talenter. 

At Dortmund tror på Sancho antydes ved, at de har givet ham trøje nummer 7, som blev ledig da Dembelè tidligere på sommeren tog turen fra Nordrhein-Westfalen til Barcelona.

Held og lykke til Sancho. Det er virkeligt ærgerligt at se ham gå, men på den anden side, så skal man heller ikke sætte sit ego over klubben. 

Slutteligt skal det med, at Sancho da trods alt tog sig tid til at sige pænt farvel til City med denne besked på Twitter - se herunder. Men da var han allerede i bad standing hos flere Cityfans, som var skuffede og vrede over hans attitude.