Supporterklubbens medlemsblad, Scandinavian True Blue, i daglig tale blot 'STB', er blevet stemt ind som årets medlemsblad af Supporter Unionen for Britisk fodbold. 

Supporterunionen kårer efter hver sæson hvilken supporterklub der har udgivet det bedste medlems-magasin. Efter at vores Manchester City magasin, STB, sidste år blev nummer 2, kravlede vi i år et trin op - og vandt!

STB's redaktør, Per Arne Rennestraum har siden 2012 været ansvarlig for vores traditionsrige fanzine, som er blevet udgivet siden 1990. Selv om redaktør Rennestraum naturligvis skal have en stor del af æren for prisen, skriver han i et Facebook-indlæg, at prisen først og fremmest skal tillægges de mange talentfulde, sjove og originale bidragsydere, som STB råder over.

I juni måneds udgave af STB, nummer 126 i rækken, reflekterede Rennestraum ligeledes over hvad for en slags fanzine Scandinavian True Blue vil og skal være:

"Med en forholdsvis lang trykketid vil STB aldrig blive et nyhedsmagasin. Vi skal være et fanzine -  lille og fræk. Vi laver bladet efter den gode gamle metode, hvor regelmæssige og loyale bidragydere skriver, hvad de har på hjerte - eller hoster op med, hvad de har i vidensbanken.

Bladet har fire kriterier: Humor, meninger, refleksioner om nutidens City samt ikke mindst historie. STB vil også meget gerne skrive om livet i selve Manchester by. Da Manchester blev ramt af terror i maj sidste år, var det naturligt at vise, at det også berørte os skandinaviske Cityfans. Derfor sendte vores formand, Tor Sønsteby også vores kondolencer til Manchesters folk. Tragedien påvirkede også de efterfølgende udgaver af STB.

Denne sommer er dog meget gladere læsning, efter en fantastisk sæson for Manchester City. Rennestraum og supporterklubbens talentfulde bidragsydere tilbyder som sædvanlig rigtig god læsning, og alle de fire føromalte kriterier er også at finde i no. 126.

Svea skriver om de sidste ti sæsoner med City, mens andet indhold opsummerer på den netop historisk fantastiske sæson med City. Kjetil Brundtland er en blandt flere. Der er også rejsebreve, bl.a. fra Sleivspark Rustad, Oddbjørn Rømma og Halvor Hansen Høvring.

Historier kommer der også fra finske Topia Kauhalas, der står bag en artikel om det City ungdomshold, der spillede sig i FA Youth Cup-finalen i 2006.
Rolf Brown skriver om Horace Barnes i hans album, der som altid omhandler tidligere Cityspillere. Brown skriver også om pubber i Maine Road bydelen, Moss Side, mens Halvor Hansen Høvring beretter om, hvordan man følger City på de sociale medier i sommer, samt reflekterer over dameholdets sæson.
'Den Blå Grib' skriver om sit City-museum, mens "onkel Per" står for humor med sine kreative svar i sin brevkasse.

Derudover er mange af de andre regelmæssige forfattere på plads med spændende læsemateriale.

Man må naturligvis være medlem af supporterklubben for at modtage vores nu prisvindende medlemsblad.

Tilmeld dig, hvis du ikke allerede er medlem! Læs mere om tilmelding her

Bonusinfo: STB er een af af kun tre papir magasiner om Manchester City. Udover STB findes der kun Manchester Citys officielle kampprogram, samt det lokale Fanzine, King of the Kippax, som vi tidligere har omtalt her på Cityfans.dk - læs den historie he