Sæson 2015/16 første udgivelse af vores klubblad, STB skulle i disse dage gerne ramme danske medlemmers brevsprækker og postkasser.

Med bladet skulle gerne være medlemskort, 65 års jubilæums-pin fra Supporterklubben OSC, samt årets udgave af Supporterunionens håndbog. Det er vigtigt at bemærke, at familiemedlemmer først modtager deres medlemskort og pin i en separat sending senere på ugen.

Hvad angår selve STB, så må det siges, at redaktionen med redaktør Per Arne Rennestraum som indpisker igen har begået et flot blad med mange gode artikler.

Lars Pinderups større fortælling om Manchester Citys besøg i Danmark fortsætter. Denne gang er Lars nået til visittet i 1949, som bestemt ikke gik stille af sig, specielt fra de danske tilskueres side. Sjov læsning. 

Svea viser igen stor og imponerende indsigt med sin artikel om de sidste 50 års dårligste indkøb, og Sleivsparket rabler igen derudaf med sin umiddelbart gale meninger, som dog ved nærmere eftertanke dog ikke er skudt helt over. Overdrivelse fremme forståelsen.

Nu har jeg ikke tid til at nævne samtlige artikler og dets forfattere i denne artikel, som blot er ment som en info om vores velskrevede blad. Men jeg vil konstatere, at STB til trods for stor konkurrence fra lynhurtige sociale medier og veludviklede nyhedssites fra blandt andre Sky, BBC og ikke mindst mcfc.co.uk, alligevel lever i bedste velgående. 

STB formår at levere et levere et unikt fanblik på Manchester City, på en måde som du bare ikke kan få på Internettet. Vigtigst er det, at STB har været i stand til at bevare den samme seriøse informative stil - men alligevel også samtidig kan være særdeles selvironiserende, en stil som altid har kendetegnet bladet, det til trods for skiftende redaktører. 

STB 113 indeholder 104 sider. 

Vil du være medlem af supporterklubben så læs mere her