Pellegrini står over for sin sidste kamp i spidsen for Manchester City, og der skal hentes en sejr i sæsonens sidste kamp, hvis Guardiola skal være sikker på at være manager for et Champions League-hold i næste sæson. Søndag drager Manchester City til Wales, hvor Liberty Stadium danner rammen om en kamp, der umiddelbart ikke har den store betydning for hjemmeholdet Swansea. Det ligner et fint spil på The Citizens!

Med en sejr kan Manchester City sikre 4. pladsen, og kan derved – afhængigt af resultatet af Arsenals kamp – se frem til enten kvalifikation eller direkte adgang til Champions League. Omvendt vil et nederlag give bysbørnene fra Manchester United muligheden for at henvise The Citizens til 5. pladsen, hvilket ville betyde, City skulle nøjes med at spille Europa League i næste sæson. De blåblusede fra Manchester må derfor være topmotiverede forud for kampen søndagens kamp.

Swansea ligger solidt placeret i midten af tabellen, og har ikke andet end æren at spille for i den sidste kamp. De har dog vundet deres to seneste kampe, hvor de har besejret West Ham og Liverpool. Desuden har Swansea den seneste tid gjort det godt på hjemmebane, hvor det er blevet til fire sejre i de seneste fem kampe.

Waliserne må undvære Neil Taylor, Gylfi Sigurdsson og Alberto Paloschi, der alle sidder ude med skader. Derudover er Alan Tate tvivlsom efter at have været ude i lang tid med en forstrækning. Til gengæld træner Jefferson Montero igen med.

Gæsterne fra Manchester City kommer til sæsonens sidste kamp uden Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, David Silva og Bruno Zuculini. Desuden sad både Samir Nasri og Aleksandar Kolarov ude i den seneste kamp mod Arsenal, og det er fortsat usikkert, om de når at blive klar til kampen mod Swansea.

Pellegrini må altså undvære flere profiler, men han har også en bred trup, og han må være opsat på at slutte af med manér. Det bør i hvert fald ikke være noget problem for ham at motivere spillerne, der som nævnt kan sikre at skulle spille Champions League, med Guardiola ved roret, i næste sæson. Swansea er i fin form, men Manchester City er et bedre hold, og har et klar overtag i den indbyrdes statistik, hvor de har vundet de seneste fem kampe mod Swansea. Vi tror derfor på, at Pellegrini vil føre sit hold til sejr i sin afskedskamp.

City-sejr kan spilles til odds 1,53.

Selvom fodboldsæsonen nu er slut, kan du glæde dig til at se mange af Citys stjerner i løbet af sommerens ved blandt andet Euro 2016, Copa América Centenario og selvfølgelig sommerens OL i Rio.

asdasd