Billedet af Sergio Aguero der chipper bolden over en fremstormende Petr Čech og derved åbner scoringen i søndagens F.A Cup semifinale på Wembley, kan man sagtens sige dokumenterer et stykke Manchester City historie.

For med det mål tangerede argentineren faktisk Tommy Johnsons scorings-rekord på 166 kasser for The Cityzens - sat helt tilbage i sæsonerne 1920-1930. Dermed deler de to legender nu 2. pladsen på alle tiders Manchester City topscorerliste

Det er vel bare et spørgsmål om kort tid før 28 årige Sergio snupper 1. pladsen fra Eric Brook, der imellem 1927 og 1940 scorede 177 mål for City.

Et af livets store spørgsmål er hvorfor Sergio Agüero aldrig er blevet udtaget til årets PFA Premier League hold? Manden fra Buenos Aires har i den grad leveret mål sæson efter sæson siden hans ankomst til Manchester i sommeren 2011.

Hele 119 af Sergios altså nu 166 mål i den lyseblå trøje er faldet i Premier League regi, hvilket gør at han har et scorings-gennemsnit på lige knap 20 ligamål pr. sæson. Imponerende, og faktisk endnu mere beundringsværdigt, når man tager med i ligningen, at Aguero er en spiller som aldrig er fit i en hel sæson. Eric Brooks rekord var sandsynligvis røget for flere år siden, hvis Agüero havde været knap så skadesplaget. Ifølge Transfermarkt.co.uk så har angriberen siden 2011 misset over 40 kampe for Manchester City -  alene på grund af skader.

Med 6 kampe tilbage af denne sæson, er det nok tvivlsomt om det bliver i denne sæson at Manchester City får en ny alle tiders topscorer, men meget skal gå galt hvis ikke Brooks rekord falder i dette kalenderår 2017.