Artikelbillede: Fancupholdet 2016

Igen i år stiller vi Cityfans op til Fancuppen, der ligesom i 2016 (og årene før) spilles  som en 'Seven-a-side' fodboldturnering mellem fanklubber af forskellige udenlandske klubber.

I år, hvor turneringen spilles lørdag den 5. august, deltager rekordmange fanklubber - hele 18 - og arrangørerne, sidste års vindere fra Blackburn Rovers, har i 2017 valgt en model med 3 puljer a' 6 hold, således at man i hvert fald er sikret 5 gruppekampe. Nummer 1 og 2 fra  hver pulje går videre til kvartfinalerne, sammen med de to bedste 3'ere. Den dårligste nummer 3 ryger altså ud.

Kampene kommer til at have en varighed på 10 eller 12 minutter, det er i skrivende stund endnu ikke fastlagt. 

HOLDET:
Her følger en præsentation af de gutter som i år har meldt sig til at forsvare den lyseblå farve:

Vores Målmand er Rasmus Becker, født 1981. Rutineret keeper, med flere års Seriefodbold fra Allerød på sit CV. Rasmus har netop taget skridtet op som Oldboys i samme klub. Cityfan siden 1990'erne og har en forkærlighed for Eyal Berkovic og Zabaleta. 

Morten Andersen, årgang 1979. Erfaren spiller, som helst opererer i det centrale forsvar, eller om muligt lige foran - som '6'er. Han har tidligere spillet for Ølstykke FC (Sjællandsserien), samt Måløv Boldklub i Danmarksserien samt ikke mindst KB i Københavns-serien. Morten foretrækker David Silva på dagens City-mandskab, men har haft mange favoritter igennem tiden.  Goater, Benarbia, Zabaleta og Aguero -'bare for at nævne et par stykker' som han siger. Var teamleder på fancupholdet sidste år.

Ebou Jagne er årgang 1996. Han foretrækker klart de offensive pladser på banen, men kan til nød gå på en midtbane. Ebou spiller til daglig på BK Unions Serie 5 hold. Til trods for hans relativt beskedne alder på 21 somre, så er Ebous yndlingsspiller gode gamle Shaun Goater. 

Jonathan Toftemann er født i 1994, og spiller til daglig angriber for Rødovre i serie 1. Han har tidligere spillet i KB. Som en rigtig angriber så er Jonathans forbillede og City-yndling naturligvis Sergio Agüero. 

Anders Kasper Meyer er født i år 2000 og spiller ligesom Ebou for København Nordvest klubben, BK Union. Her står menuen på alt fra række 3 til mesterrække. Anders spiller højre back, men vil ligesom sin City-yndling, Vincent Kompany også gerne spille i det centrale forsvar. Anders har tidligere haft Stephen Ireland som forbillede.

Mikkel Asklund er født i 1978 og vil primært gerne spille på højrekanten. Han har tidligere spillet serie 2 fodbold for KB, 'men det er dog flere år siden' understreger Mikkel, der har Sergio Aguero som favoritspiller på det nuværende Cityhold.

Rasmus O. Andersen er født i 1981 og kommer fra Århus. Han har aldrig spillet på klubplan, men har tit og ofte været på banen med vennerne som en offensiv drivkraft. Rasmus holder mest af Kompany og Aguero på det nuværende hold, men har tidligere foretrukket midtbane-krigeren Kevin Horlock.

Mikkel Fuglekilde Hansen er holdets yngste spiller. Han er født i 2001 og kommer fra Tommerup, en lille stationsby ca. 15 km fra Odense. Mikkel foretrækker - ligesom den anden Mikkel - at spille i højre side af banen. Til daglig spiller han for Team Tommerups U 16 hold. Har Joe Hart som yndlingsspiller. 

Med sig fra Tommerup har Mikkel den venstre-benede Johannes Seerup, en 197 cm høj 16 årig venstre back/venstre kant. Johannes spiller sammen med Mikkel på Team Tommerups U 16 hold. Han har ikke nogen decideret yndling på Citys hold, men går man lidt til ham, så indrømmer den høje fynbo, at Kevin de Bruyne er en spiller som han nyder at se spille.

Morten Olesen er holdets alderspræsident - født i 1972.  Morten er en spiller der naturligvis har meget erfaring, primært fra HEI (Hjortshøj/Egå IF), som han repræsenterede på venstreflanken i næsten 20 år. I den snes år svingede niveauet  på alt fra Jyllandserien til Serie 4. Spiller i dag Oldboys i samme klub. Hans ynglingspiller på dagens City hold? Der er juryen stadig ude efter Zabaletas kontraktudløb.

Hvor og hvornår?

Skulle du have fået lyst til at komme og heppe de lyseblå gutter her frem til sejr , så er du selvfølgelig meget velkommen til at komme og støtte os. Der vil dagen igennem foregå aktiviteter omkring banerne - og du jo vil også samtidig få muligheden for at møde en masse ligesindede. Stævnet begynder med de første kampe omkring klokken 10 om formiddagen på banerne ved Vanløse Idrætspark. Det slutter først en gang sidst på eftermiddagen.

Vi kender endnu ikke programmet til vores kampe, men det vil vi være bekendt med i næste uge, hvor der har været lodtrækning. Så hold øje med os. 

Vel mødt den 5. august i Vanløse!