Hold da op! Det er stadig svært at få armene (og pulsen) ned efter tirsdag aftens vidunderlige fodboldkamp på City of Manchester Stadium!

5-3 sejren over Monaco vil så afgjort gå over i historiebøgerne som en af de bedste europæiske kampe City nogensinde har spillet - hvis da ikke den bedste. OG så var det ekstra dejligt at se, at dem der førte an i denne pragtkamp var de to purunge fløje, Raheem Sterling (22) samt Leroy Sanè (21). Efter min mening må de to deles om Man of the match prisen. 

Til så fantastisk en fodboldkamp var det jo passende, at hele 53.351 tilskuere overværede festen på Eastlands- hvilket er stadionrekord til et Champions League opgør. Det er hele 11 (elleve) mere end den hidtige CL-rekord på 53.340 - sat imod Barcelona i Oktobers 3-1 sejr. Og inden du spørger - 53.031 så sidste års kvartfinale imod Paris Saint Germain - og blot 52.221 imod Real Madrid i den efterfølgende semi (Det lavere tal hænger sammen med, at Real ikke fik solgt alle deres billetter) Hvem sagde Emptyhad

Vidste du også:

-City har reddet de sidste 5 straffespark der er blevet dømt imod dem i Champions League (Caballero 2, Hart 3)
-Agueros første mål i aftes var Manchester City's 200. scoring i Europæisk sammenhæng
-Den alt for dyre Raheem Sterling har nu haft en fod med i 9 mål i sine sidste 9 Champions League starter. (5 mål, 4 assist)
-Med de 8 scoringer blev City v Monaco den mest målrige første kamp nogensinde i en Champions League knock out fase.

Kvartfinalen er med denne sejr naturligvis kommet tæt på, men som Pep sagde efter det intense drama, så er jobbet langt fra færdigt. Der skal med al sandsynlighed scores et mål  - eller to - i Monaco for at sikre avancementet. 

Returkampen på Monacos hjemmebane Stade Louis II spilles den 15. marts.