Hej City venner.

Som City fan i ca. 35 år er det svært at være utilfreds med noget som helst for tiden - men hvor gode er City egentlig ??

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg tippede vores hold til en 3-4 plads i denne sæson - primært vurderet ud fra svagheder i det centrale forsvar og manglende gardering på den defensive midtbane, men Guardiola har fået det til at spille, og flere spillere har steppet up og spillet på et meget højt niveau.

Guardiola har imponeret mig med hans implementering af tika taka fodbold i Premier League, selvom jeg i ny og næ savner en høj angriber, der kan pande et højt indlæg i kassen, må man bare beundre Peps måde at spille på - resultaterne taler for sig selv.

Jeg mener dog stadig, at der et stykke vej til at vinde Champions League, men vi nærmer os, og med et godt sommer transfer vindue, er alt absolut muligt.
Hvis man kigger på truppen lige nu med lidt kritiske øjne, er der gevaldige formdyk til Sane og B. Silva - og så skal Stones lige i gang igen efter sin 6 ugers skadespause . På den lange bane tror jeg på Sane og Stones, men tvivler lidt på om Bernardo Silva bliver den store spiller i City, som man ellers håbede på. 

Efter min mening skal truppen forstærkes med en ny midterforsvarer, en med fremtid i. Mangala skal sælges. Derudover to nye midtbanespillere - en der kan aflaste fantastiske Fernandinho ,og så en 'ny' Toure. Slutteligt en ny angriber-  Arsenal's Sanchez er meget velkommen, men jeg så også gerne en til fremtiden.

Hvis Aguero vil videre til sommer synes jeg, at han skal smutte (av det er nok ikke populært). Han er naturligvis stadig en super-angriber, men han mangler i mine øjne altså sit gamle "killer instict" og jeg tror, at vi skal sælge, mens vi kan få mønt for ham, og så få integreret andre på holdet, gerne en løbestærk angriber. Aguero har sin helt egen City-historie og stor respekt for det - men jeg tror, at tiden er ved at væren moden for et skifte.

Derudover håber jeg, at Maffeo og måske Angelino vender tilbage fra låneophold og derved kan give konkurrence på backpositionerne og give håb til andre akademi spillere om, at der er muligheder for at slå igennem på et ellers stærkt 1. Hold.

Denne sæson er godt nok spændende. Vi er januar måned og stadig med i alle turneringer! Realistisk tror jeg på to pokaler, men håber naturligvis på mere - men det vigtigste for mig er, at holde begge ben på jorden, være ydmyg og respektere de andre klubber/fans - og så ellers bare nyde det!!

Artikelbillede: Bernardo Silva har ikke været så god, mener skribenten