I slut 1980'erne lånte Cityfan Dave Wallace 500 pund af banken til at starte det uofficielle fanmagasin (fanzine) "King of the Kippax" op. Det var i en tid hvor særligt engelsk fodbold havde fået et dårligt ry med hooliganisme, Heysel, branden i Bradford og ikke mindst Hillsborough.

Dave skrev dengang om Manchester City for blandt andet den lokale presse, det officielle kampprogram samt andre mindre kanaler, men som tiden gik fik han mere og lyst til at starte sit eget magasin op, hvor han kunne få lov til at komme med sine egne meninger og betragtninger om klubben, samt ikke mindst livet på lægterne. For Dave blev efterhånden mere og mere ked af det fejl-agtige billede, som mange medier tegnede af the beautiful game. "

"Pressens billede passede slet ikke med min oplevelse af fodbold, hvor min erfaring var, at langt de fleste på stadion var fredelige, sjove og velformulerede fans, som bare elskede fodbolden og deres klub" siger Dave Wallace. 

I 1988 blev bladet "King of the Kippax" så en realitet og er til dato udkommet hele 232 gange, og det er den dag i dag stadig af ganske fremragende kvalitet. Det er sjovt, informativt, debatskabende, historiefortællende, og det giver et fremragende billede af hvad Manchester City fans går og er optaget af. Sproget er godt og virkelig velformuleret, ind mellem lidt hårdt - men de dygtige skribenter bliver aldrig perfide eller på nogen måde ondkabsfulde.

King of the Kippax er et af de allersidste fanblade i England der stadig udkommer på papir, og det sælges af Dave selv og hans team af gadesælgere i Manchester samt i lokale kiosker i byen - men du kan også få fingrene i det. Et abonnement på King of the Kippax koster 25 pund for 5 udgaver - du kan kontakte Dave gennem hans blog som naturligvis hedder King of the Kippax-

Du kan her igennem vores venner på Blue Moon Rising Tv se lidt mere om King of the Kippax