Info om billetter til udekampe for sæson 2016/17

Lad os starte med at sige: I den kommende sæson, er det stadig muligt for os at skaffe billetter til Manchester Citys udekampe. MEN dybest set, anbefaler vi dig alligevel, at kun rejse til Citys hjemmekampe. Der er nemlig efterhånden blevet stor usikkerhed om Supporterklubben overhovedet får mulighed for at købe billetter til 2016/17's udekampe. Hovedårsagen i dette skal findes i, at et stigende antal udebanebilletter tilfalder sponsorer, og desværre ikke den almindelige Manchester City fan.

De udebanebanebilletter der sælges af Manchester City distribueres igennem det princip, at de sæsonkortindehavere, som har samlet flest loyalitetspoints får førsteret til at købe dem, når de sættes til salg. Således er kravene for at kvalificere sig til at købe billetter til de største udebanekampe nu på så højt et niveau, at den Skandinaviske Manchester City Supporterklub kun kan få adgang til at købe meget få billetter - i hvert fald til de mest attraktive udekampe (Liverpool, Manchester U og lign.)

Dog kan vi normalt hjælpe, når kampene er imod "mindre attraktive" modstandere mod eksempelvis Stoke, Middlesbrough, Sunderland, West Bromwich og lign.
Særligt vanskelige kampe er dog Bournemouth og Hull (sidstnævnte 2 juledag), samt ikke mindst sæsonens sidste udekamp imod Watford. Den kamp bliver næsten umuligt at opnå billet til - på grund af en forventet meget høj efterspørgsel, samt ikke mindst en begrænset kapacitet på Vicarage Road.

Supporterklubben vil dog få adgang til et begrænset antal billetter til Citys udekampe via den officielle fanklub i Manchester, men her er der tale om en max. 2 billetter pr. mand ordning.

For at ansøge om billetter til Citys mest attraktive udekampe, skal du være i besiddelse af et sæsonkort og/eller have brugt vores billetordning tidligere og regelmæssigt. I tillæg skal du også have været medlem af Supporterklubben i en vis periode. Se oplysninger om eventuelle begrænsninger, der er på bestillingsformular for hver udekamp. Det er helt urealistisk at bestille billetter til udekampene  i United, Liverpool og Tottenham.

Husk, at for udekampe er fristen for bestilling 6 uger - Bestil her

Udebilletter CL-kampe.
Med hensyn til billetter til evt. udekampe i Champions League har Manchester City indført et system, der kun tillader selve ejereren af et sæsonkort at købe billet. Billetten skal afhentes i den by hvor kampen skal spilles,  og kan vel at mærke  KUN afhentes af den person, hvis navn står på sæsonkortet. Dette betyder, at det desværre for øjeblikket er umuligt for os at skaffe billetter til udekampe i Champions League . men vi arbejder på at få en løsning på problemer allerede her i 2016-2017 sæsonen.