0-0 Lokal-derbyet store samtale emne blev desværre Fellainis udvisning for sit 19 sekunders blackout - og derpå efterfølgende skalle-nikning af Sergio Aguero.

At der seriøst sidder nogle Unitedfans derude og siger, at det slet og ret var skuespil af argentineren, som fik mikrofonhåret udvist, og at Aguero derfor skulle have været samme vej, må kategoriseres som et af livets mysterier.

Hvor lidt selverkendelse kan man have?

Mon ikke frustrationen i virkeligheden bunder i, at de røde var spillet ud af banen i det meste af kampen? Herunder illustrerer en såkaldt "heatmap"Manchester Uniteds boldberøringer i 2.halvleg. Bemærk, at ikke på noget tidspunkt har de røde bolden i Manchester Citys straffeparksfelt.

For at yderligere understrege Uniteds anti-fodbold, så registrerede OPTA, at United blot havde bolden i 30.8 % af tiden. Det er det laveste siden OPTA begyndte at registrere boldbesiddelse i sæsonen 2003/04!


Fellaini mener selv at han blev udvist fordi "han er hvem han er". Det er sådan set korrekt. Han er en idiot, som mirakuløst har undgået røde kort i sin karriere, en spiller som altid går til kanten- og over. Denne gang blev det dog for tydeligt, og han gav ikke dommeren noget som helst valg. 

Jeg forstår ikke Unitedfans vil diskuttere sæsonens mest klokkeklare udvisning. De skulle i stedet for adressere deres manager og hans måde at spille fodbold på. Det kan umuligt være på deres ellers højt besungne selvsmagende "Unitedway". Matt Busby, må han hvile i fred, roterer sikkert i sin grav.