Igen i år har vi tilmeldt et hold til den legendariske 'Fancup', som er en 7-mands fodboldturnering for fanklubber af udenlandske hold. Dermed gentager vi successen fra 2016, hvor Manchester City - efter en del års fravær fra turneringen - stillede op igen.

Set i lyset af, at der altså var tale om et come back, gjorde vores udvalgte drenge en fin figur, hvor højdepunktet så afgjort var en 1-0 sejr over vores rivaler fra Manchester United. Samlet set røg vi dog ud lige før semifinalerne, og måtte altså derfor nøjes med at se på, da de unge drenge fra Blackburn Rovers løftede trofæet med en finalesejr over Roma. Du kan her læse teamkaptajn Morten Andersens referat fra det, der var en rigtig god dag

I år vil vi gerne vise os frem igen. Dels fordi vi synes, at det er vigtigt at vise, at der så sandelig findes dedikerede danske Manchester City fans, dels fordi vi gerne vil gøre det til en tradition, at Cityfans fra forskellige egne af landet kan mødes ved denne superhyggelige begivenhed.

Det kunne da selvfølgelig også være sjovt at vinde fancuppen, men det er trods alt sekundært. Vi stiller op under mottoet:

Det vigtigste er ikke at vinde, men at være med! 

Turneringen foregår ligesom sidste år på Vanløse idrætspark og datoen er:

Lørdag den 5. august.

Vi mødes derude omkring klokken 09.30 - og så kan du godt sætte det meste af dagen af. Har man lyst er der noget grillfest, når årets vinderhold er fundet - det er omkring kl. 16 - 17 stykker.

Det er ligesom sidste år gratis at være med på vores hold, da vi i Supporterklubben har betalt holdgebyret. Vi skal bruge en trup på 12 mand. 

Hvis du vil være med på 2017's hold, så send mig en mail på cityfan@live.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Artikelfoto fra J. Ravn Photography