Siden den legendariske City-bar 'Bloomsday' i Niels Hemmingsens gade lukkede for efterhånden nogle år siden, har københavnske Cityfans haft trange tider med at finde et nyt stamsted, hvor de kunne samles og se Manchester City på skærmen. Der har været sporadiske forsøg på at finde en ny pub/bar, men der har ikke rigtig kunne finde noget fælles fodslaw om hvor og hvilken.

Nu kommer Cityfans.dk så de københavnske Cityfans til undsætning. Vores fynske (!) medarbejder, Nicolai har på vegne af supporterklubben indgået en aftale med "The Old Irish Pub", som den 2. marts åbner en ny pub på Gråbrødre Torv 15 i København K - for øvrigt kun et ejendomsmægler stenkast fra hvor Bloomsday lå.

Aftalen går ud på følgende: 

* Gratis kander fadøl ved bord booket til kamp - ( Book bord her)
* Grøn Tuborg fadøl: 20 kroner (fredag og lørdag efter klokken, 21.00: 35 kroner)
* Shots til City fans ved scoring
* 10 shots = 100 kroner i hele åbningstiden.

For at benytte sig af aftalen møder man bare op. Smuk og lyseblå i hjertet.

The Old Irish Pub bestyres af Lasse Smith Poulsen, som selv er Cityfan, så at indgå en aftale med netop dem, var så absolut helt oplagt. Lasse ser meget frem til at møde alle jer københavnske Cityfans.

Jeg håber meget, at I vil tage godt imod The Old Irish Pub, og benytte jer af aftalen med dem. Vil vil fra vores facebookside forsøge at minde jer om, at dette nye sted er Københavnske Manchester City Fans stambar. Og nu hvor stedet er så nyt, har vi jo alle tiders chance for at "sætte os på det". 

Andre steder i Danmark hvor Cityfans mødes er:

Odense : Kick Off Sports Pub, Overgade 45, 5000 Odense C

Århus: The Golden Lion, Frederiksgade 76, 8000 Århus C

Har du kendskab til andre steder i Danmark hvor Cityfans mødes, så kontakt os meget gerne via Cityfan@live.dk

Slutteligt en stor tak til Nicolai for at sørge for at City har en stambar i vores hovedstad!