Januars transfervindue 2016

Januars transfervindue nærmer sig med hastige skridt. Faktisk er der pt. kun ca. 13 dage og 3 timer til! Hvis der er een ting som vi alle har en mening om, så er det hvem Manchester City skal hente til klubben.

Jeg vil i denne klumme forsøge at nævne alle de spillere der er nævnt som mulige indkøb - men på en objektiv måde, og uden at bedømme dem.

Champions League: Uforudsigelige City videre på en 1.plads

Manchester City skrev onsdag aften klubhistorie, da de for første gang i historien sikrede sig en puljesejr i Champions League. Det er fakta efter et mærkeligt puljespil, hvor ingen af holdene formåede at vise en kontinuerlig form. Puljesejren blev til via en dramatisk 4-2 sejr over Borussia Mönchengladbach, og det var nok til at overhale Juventus indenom, da de zebra-stribede tabte i Sevilla

Vind en City wallsticker!

Du har nu chancen for at vinde denne fantastiske wallsticker sponsoreret af http://wallstickerplus.dk/ !

Anledningen er at vi lige om lidt runder et skarpt hjørne med 1000 likes på vores Facebook gruppe som du finder her: https://www.facebook.com/Cityfan.dk.

Er du allerede en af de ca. 1000 der følger med på Facebook? Hvis ikke så skynd dig ind på linket og vær med!

Konkurrencen finder du her: https://www.facebook.com/Cityfan.dk/posts/10153525840479425/

City i mega-aftale med Kinesisk Mediegigant

Manchester City har solgt 13 % af aktierne i klubben for £265 mill til den kinesiske mediegigant China Media Capital. Det er ikke begyndelsen på en exit strategi fra Sheik Mansour, klubejer siden 2008, som gennem de sidste godt 7 år har investeret over 1 milliard pund i Manchester City