Fancup 2017: Cityfans viste sig godt frem

Igen i år stillede CityFans.dk  op med et hold til den traditionsrige Fancup, som er en 7 mands fodboldturnering for fanklubber af udenlandske forboldklubber. Den helt store sportslige optur blev det ikke til, men det primære formål med vores deltagelse i turnereringen var dog trods alt vise den lyseblå farve positivt frem. OG det gjorde vi.

Præsentation af Fancupholdet 2017

Cityfans.dk stiller igen i år op til Fancuppen, som er en 7-mands fodboldturnering for fanklubber af udenlandske klubber. Vi præsenterer her vores udvalgte blå drenge, som skal forsvare Manchester Citys farver i Vanløse Idrætspark den 5. august

Vær med i Fancuppen 2017

Manchester City Supporters Club og Cityfans.dk gentager successen fra sidste år, og deltager derfor igen i Fancuppen!

Nyt fra Supporterklubben: Fødselsdato skal nu angives ved indmeldelse

Fra næste sæson (2017/18) skal medlemmer ved indmeldelse Supporterklubben opgive deres fødseldag

STB forsider igennem tiden - part I

Med et godt 20 år langt medlemsskab af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub, har jeg efterhånden fået tilegnet mig en stor samling af vores fanmagasin, Scandinavian True Blue,'STB'. Jeg har altid synes, at selve forsiden på denne herlige fanudgivelse, giver et fantastisk øjebliksbillede af Manchester Citys aktuelle situation på udgivelses-tidspunktet. De tre redaktører, som bladet har haft igennem sin levetid, har alle været dygtige til at skabe nogle meget fortællende, ja nærmest ikoniske forsider om hvem vi Cityfans er - og ikke mindst hvilken sindstilstand vi er i.

Medlemslisten 2016/17

Her en opdatering på hvem der har meldt sig ind i Supporterklubben for sæsonen 2016/17. Bemærk dog, at listen kun indeholder medlemmer bosat i Danmark - det er altså ikke en komplet liste over Skandinaviske medlemmer.