Memory Lane: Kevin Horlock

Morten72 mindes sin yndlings-spiller, Nordirske Kevin Horlock

F.A Cup - Passer det virkelig, at City har lodtræknings uheld?

Jeg holder meget af F.A cuppen - det er bare essensen af fodbold. Her handler det ikke om store præmiepenge - men noget så simpelt og ærligt som ære. Til trods for moderne fodbold med dets gigantsummer i både Premier og Champions League, så har denne gamle turnering (afholdt siden 1871) trods sin relativt beskedne præmiesum, alligevel formået at bevare sin nærmest mytiske tiltrækningskraft på fodboldfans. 

Yaya tilbage med et brag

De fleste havde afskrevet ham - nogle havde endda formastet sig til at nedgøre ham. Men 33 årige Yaya  Tourè viste på Selhurst Park, at på trods af tre måneder i skammekrogen, at han stadig har masser at byde ind med - og at de  - som helt respektøst har omtalt Yaya som doven, færdig ugidelig og nærmest dum  - godt kan pakke sammen. 

En lille opsang til Manchester Citys fans

Nuvel, dette indlæg har rumsteret i mit hoved så længe at det efterhånden er løgn, men nu kommer det så ud. Dette bliver mit måske mest upopulære indlæg på Cityfan nogensinde. For jeg kommer til at gå i kødet på os selv, Citys fans. 

Det ikoniske fanfoto: Wembley 1999

For nogen er dette nok bare et intetsigende foto, for andre er det et billede af nogle lidt fordrukne fodbold fans.
Så er der dem, som faktisk ved hvilket hold de holder med, og vil mene at det er en flok tabere....Folk kan mene hvad de vil, men for mig er det et klassisk - ja jeg vil faktisk gå så langt-  som til at betegne det som et nærmest historisk billede.

'Can we play you every week'?

Manchester City har efterhånden et godt tag på naboerne fra Manchester United, specielt på Old Trafford