Glemte kampe: Edghill's Top 8

Klumme
Lars Edghill
Glemte kampe: Edghill's Top 8 6
marts

Jeg har i denne klumme forsøgt at finde de 8 bedste City kampe fra sæsonen 1990/91 til 2009/10. Det er vel og mærke mit helt personlige bud (Lars 'Edghill' Larsen ) for der er sikkert lige så mange bud, som der har været kampe i den periode.

Championship Manager, rød tråd, Huddersfield Town og Manchester City

Klumme
Lars Edghill
Championship Manager, rød tråd, Huddersfield Town og Manchester City 1
marts

Hvad har Championship Manager, en rød tråd, Huddersfield Town og vores eget City at gøre med hinanden ?

Memory Lane: Kevin Horlock

Klumme
Morten72
Memory Lane: Kevin Horlock 8
februar

Morten72 mindes sin yndlings-spiller, Nordirske Kevin Horlock

F.A Cup - Passer det virkelig, at City har lodtræknings uheld?

Klumme
Morten72
F.A Cup - Passer det virkelig, at City har lodtræknings uheld? 19
januar

Jeg holder meget af F.A cuppen - det er bare essensen af fodbold. Her handler det ikke om store præmiepenge - men noget så simpelt og ærligt som ære. Til trods for moderne fodbold med dets gigantsummer i både Premier og Champions League, så har denne gamle turnering (afholdt siden 1871) trods sin relativt beskedne præmiesum, alligevel formået at bevare sin nærmest mytiske tiltrækningskraft på fodboldfans. 

Yaya tilbage med et brag

De fleste havde afskrevet ham - nogle havde endda formastet sig til at nedgøre ham. Men 33 årige Yaya  Tourè viste på Selhurst Park, at på trods af tre måneder i skammekrogen, at han stadig har masser at byde ind med - og at de  - som helt respektøst har omtalt Yaya som doven, færdig ugidelig og nærmest dum  - godt kan pakke sammen. 

En lille opsang til Manchester Citys fans

Nuvel, dette indlæg har rumsteret i mit hoved så længe at det efterhånden er løgn, men nu kommer det så ud. Dette bliver mit måske mest upopulære indlæg på Cityfan nogensinde. For jeg kommer til at gå i kødet på os selv, Citys fans.