Manchester City academy ER en succes

Manchester Citys akademi bliver ofte kritiseret for ikke at skabe dygtige unge flyvefærdige fodboldspillere til 1. holdet, og dermed være en fiasko. Det er et udsagn, som jeg gerne vil rokke lidt ved.

Klumme: Svinestreger, kattepoter eller lidt af hvert?

Klumme
Tore Udengaard Rasmussen
Klumme: Svinestreger, kattepoter eller lidt af hvert? 28
oktober

Vores nye skribent, Tore Udengaard Rasmussen har begået sin første klumme. Tore bor i København, hvor han er kommunikationsstuderende og glødende Cityfan! Selvfølgelig.

NAC Breda aftalen

Klumme
Morten72
NAC Breda aftalen 7
juli

Manchester City indgik for et års tid siden en samarbejdsaftale med den hollandske klub, NAC Breda, en aftale som måske ikke så mange har taget notits af. Så her beskrives i korte træk hvad aftalen går ud på, og vi kommer naturligvis også ind på hvad NAC Breda egentlig er for en størrelse,

Kamps klumme: Karakterbogen 2016/17

Klumme
Jesper Kamp
Kamps klumme:  Karakterbogen 2016/17 24
maj

Her er Jesper Kamps ratings for spillerne i sæsonen 2016/17.

Hvorfor skal vi diskuttere sæsonens mest klokkeklare udvisning?

Klumme
Morten72
Hvorfor skal vi diskuttere sæsonens mest klokkeklare udvisning? 29
april

0-0 Lokal-derbyet store samtale emne blev desværre Fellainis udvisning for sit 19 sekunders blackout - og derpå efterfølgende skalle-nikning af Sergio Aguero.

Glemte kampe: Edghill's Top 8

Klumme
Lars Edghill
Glemte kampe: Edghill's Top 8 6
marts

Jeg har i denne klumme forsøgt at finde de 8 bedste City kampe fra sæsonen 1990/91 til 2009/10. Det er vel og mærke mit helt personlige bud (Lars 'Edghill' Larsen ) for der er sikkert lige så mange bud, som der har været kampe i den periode.