Fan-Fortælling: Til Manchester-derby i år 2000

Der var en engang hvor Manchester City var klare underdogs i lokalopgørene imod vores naboer fra Manchester United. Vores skribent, Lars Edghill var til sådan et tilbage i år 2000, hvor de to klubber krydsede klinger for første gang i fire år. City var dengang på vej ud af sit livs krise, mens United var på toppen og vandt titler i stribevis

Min første City kamp: Oxford United vs Manchester City

Søndag den 2. februar 1997 blev en skelsættende dato for min tilværelse. Det var nemlig dagen, hvor jeg oplevede Manchester City live for allerførste gang. Fodbold skulle for mig aldrig blive helt det samme igen....

Tilbageblik på en Manchester rejse anno 1999

Lars "Edghill" Larsen ser her tilbage på sin pilgrims-rejse til Manchester tilbage i efteråret 1999. Den er et lysende bevis på, at fodbold og fankultur i langt højere grad er styret af passion, oplevelser, godt kammeratskab og sammenhold- ikke store titler, Champions League eller andet bling bling. 

Memory Lane: Tur til Manchester - marts 99

Vi har fundet et lidt ældre rejsebrev frem fra gemmerne. Læs her om hvordan Manchester City blev oplevet af mig tilbage i 1999 - en anden tid og bestemt et City i en noget mindre strømlinet udgave end den, som vi kender i dag. 

Vind en City wallsticker!

Du har nu chancen for at vinde denne fantastiske wallsticker sponsoreret af http://wallstickerplus.dk/ !

Anledningen er at vi lige om lidt runder et skarpt hjørne med 1000 likes på vores Facebook gruppe som du finder her: https://www.facebook.com/Cityfan.dk.

Er du allerede en af de ca. 1000 der følger med på Facebook? Hvis ikke så skynd dig ind på linket og vær med!

Konkurrencen finder du her: https://www.facebook.com/Cityfan.dk/posts/10153525840479425/