Sergio Agüero tangerer Tommy Johnson

Nyhed
Morten72
Sergio Agüero tangerer Tommy Johnson 26
april

Med sin scoring imod Arsenal i søndagens F.A Cup semifinale, skød Sergio Agüero sig på en delt 2. plads på alle tiders Manchester City topscorerliste.

Fanportrættet: Ulrik Forsom

Vi går videre med vores serie af fanportrætter af de skandinaviske Manchester City fans. Denne gang har vi fat i Ulrik Forsom, skribent på Sofabold.dk, sin egen blog -ellevemeterpletten samt til tider også selveste Cityfans.dk. 

Nyt fra Supporterklubben: Fødselsdato skal nu angives ved indmeldelse

Fra næste sæson (2017/18) skal medlemmer ved indmeldelse Supporterklubben opgive deres fødseldag

STB forsider igennem tiden - part I

Med et godt 20 år langt medlemsskab af den Skandinaviske Manchester City Supporterklub, har jeg efterhånden fået tilegnet mig en stor samling af vores fanmagasin, Scandinavian True Blue,'STB'. Jeg har altid synes, at selve forsiden på denne herlige fanudgivelse, giver et fantastisk øjebliksbillede af Manchester Citys aktuelle situation på udgivelses-tidspunktet. De tre redaktører, som bladet har haft igennem sin levetid, har alle været dygtige til at skabe nogle meget fortællende, ja nærmest ikoniske forsider om hvem vi Cityfans er - og ikke mindst hvilken sindstilstand vi er i.

Mikkel Bischoff interview

Vi bringer her - ikke uden en vis portion stolthed - et eksklusivt interview med Mikkel Bischoff, tidligere Cityspiller og nuværende fodboldkommentator på 6'eren. En stor tak til Mikkel for at ville medvirke

Det ikoniske foto- Del II- Ewood Park 2000

Historie
Morten72
Det ikoniske foto- Del II- Ewood Park 2000 21
marts

Som bekendt siger et 'billede mere end tusind ord'. Enkelte fotograf stikker dog lidt mere ud, og ender med at stå som ikoner for de helt store begivenheder. I serien 'ikoniske billeder' fortæller vi historien bag billedet - gerne med en lille anekdote fra det danske og skandinaviske supportermiljø