Manchester Citys historie 1996 - 2008; Del II

Vi er nået til Del II af min beretning om Manchester Citys historie mellem 1996 - 2008. Denne gang om Citys "all time low" i den gamle 3. div i sæsonen 1998/99, som fik en vanvittig og uforglemmelig afslutning

Så godt som perfekt start: Arsenal v City 0-2

Nyhed
Morten72
Så godt som perfekt start: Arsenal v City 0-2 13
august

Søndag indledte Manchester City sit titelforsvar, da de i en svær udekamp besejrede Arsenal med 2-0.

Fancup 2018: Igen lige ved og næsten for de Lyseblå

For tredje år i træk - og for femte gang i alt - deltog Manchester City fans i den såkaldte Fancup, en 7 mands-fodboldturnering for fanklubber af udenlandske fodboldklubber. 

Manchester Citys historie 1996 - 2008; Del I

Historie
Morten72
Manchester Citys historie 1996 - 2008; Del I 29
juli

Her min fortælling om de turbulente år, som Manchester City gik igennem, inden de blev opkøbt af de ejere, som de har i dag. Det er beretning som jeg håber, at I vil finde interessant, og måske kan give jer et nyt syn på den klub, som jeg har været fan af i det meste af mit liv. 

STB er årets medlemsblad

Vores skandinaviske medlems-magasin, Scandinavian True Blue, i daglig tale blot STB, er i Norge blevet kåret til årets medlemsblad.

Hvilke tidligere Cityspillere er til VM

Klumme
Morten72
Hvilke tidligere Cityspillere er til VM 22
juni

Manchester City er den klub der har flest spillere repræsenteret ved det for tiden forestående VM i Rusland. Hele 16 fra City trup er det deres respektive lande til slutrunden. Men hvor mange er det hvis vi også tæller tidligere spillere med?